O Snoop Dogg έρχεται στο NHL 20

Hot
Φοίβος Καρκάνης
O Snoop Dogg έρχεται στο NHL 20

O Snoop Dogg έρχεται στο NHL 20

Θα μπορείτε να επιλέξετε τον διάσημο rapper για εκφωνητή.

Απ' ότι φαίνεται το NHL 20 θα έχει για πρώτη φορά celebrity εκφωνητή.

Στο Twitter ανέβηκε μια φωτογραφία ενός εκφωνητή ο οποίος έχει φοβερή ομοιότητα με τον Snoop Dogg. O τίτλος λέει “ It's about to go down, fo' shizzle ” που είναι μια προφανής αναφορά στον διάσημο rapper. Όταν η EA Sports ανακοίνωσε το NHL 20 τον Ιούνιο, δήλωσε ότι θα προσθέτει celebrities εκφωνητές και από ότι φαίνεται ο Snoop Dogg είναι ο πρώτος. Αξίζει να πούμε ότι ο συγκεκριμένος έχει εμπειρία σε αυτό τον τομέα αφού από φέτος συμμετέχει στην ομάδα εκφωνητών των Los Angeles Kings.

Ο Will Ferrell έχει εργαστεί ως εκφωνητής στο παρελθόν οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε στο NHL 20 επίσης. Η παρουσία celebrities βοήθησε και προώθησε το hockey στο παρελθόν και η EA προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο με το NHL 20. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα άλλες προσθήκες στην ομάδα των εκφωνητών του τίτλου αλλά πιθανοί υποψήφιοι είναι ο Drake και ο Wayne Gretzky. Αξίζει να αναφερθεί ότι η EA έβαλε κάποιους NFL και NBA παίχτες ως playable characters στο NHL 20.

Διαβάστε περισσότερα για τα παιχνίδια NHL και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification