NBA 2K20

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
NBA 2K20

NBA 2K20

Το story trailer του MyCareer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/19] Η 2Κ Games ανακοίνωσε ότι το NBA 2K20 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Ο Anthony David θα είναι ο σταρ του NBA που θα φιγουράρει στην απλή και την Deluxe έκδοση, ενώ ο τρεις φορές πρωταθλητής Dwayne Wade θα βρίσκεται στην Legend  Edition. Ο Davis βρισκόταν και στο εξώφυλλο του NBA 2K16. 

Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα λάβετε virtual currency, MyTeam points, MyTeam League packs και διάφορα άλλα in-game αντικείμενα. Εντάξει καλά όλα αυτά, αλλά χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο όπως πέρυσι...δεν λέει.

[UPDATE: 8/8/19 - Gameplay trailer] Η 2K Games κυκλοφόρησε το gameplay trailer του NBA 2K20.

Διαρκεί ενάμιση λεπτό και προβάλει διάφορα στιγμιότυπα χωρίς ουσιαστικό gameplay. Ωστόσο, μέσα στο βίντεο θα δείτε και τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούμπο, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής του NBA που παίρνει το χρίσμα του MVP.

Στα του gameplay, η εταιρεία ανάπτυξης Visual Dynamics ετοιμάζει μεγαλύτερη ακρίβεια στην απεικόνιση προσώπων των παικτών μέσω face scan, περισσότερες επιλογές και ακρίβεια στην κόμμωση, ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στα υπέρ και τα κατά κάθε παίκτη, νέα animations αλλά και αναβάθμιση στο A.I. ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό. Θα υπάρχει επίσης το WNBA Season mode στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε με οποιαδήποτε από τις 12 ομάδες του WNBA (Women NBA, κοινώς το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών της Αμερικής).

Αναβαθμίσεις θα γίνουν ακόμη στην Motion Engine, τον χειρισμό της μπάλας, θα υπάρχουν καλύτερες αντιδράσεις στην άμυνα, νέο περιεχόμενο στο Takeover και το MyGM 2.0 που θα έχει Action Points, σκορ και leaderboards. Θα ξεκλειδώνετε skills από ένα skill tree, η δομή των levels θα αναβαθμιστεί και θα έχουμε νέα tasks και περισσότερους σπόνσορες για να επιλέξετε.

[UPDATE: 25/8/19 - Το story trailer του MyCareer] Η 2K Sports παρουσίασε το story trailer του MyCareer mode στο NBA 2K20.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, θα ζήσετε την εμπειρία ζωής ενός αθλητή εντός και εκτός γηπέδου.

Το NBA 2K20 θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Switch και Stadia. Θα είναι playable και στο Google Stadia που θα λανσαριστεί τον Νοέμβριο.

Διαβάστε το review του NBA 2K19 και συζητήστε για το NBA 2K20 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification