Ειδήσεις Sports Παιδιά Βρετανού του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό αγοράζοντας πακέτα Fifa Ultimate Team

Παιδιά Βρετανού του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό αγοράζοντας πακέτα Fifa Ultimate Team

Friday, 12 Jul 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f7/a8/09/british-kids-playing-fifa-emptying-dads-bank-account-34-1562953364.jpg
 

Παιδιά Βρετανού του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό αγοράζοντας πακέτα Fifa Ultimate Team

Loot boxes στο Nintendo Switch!

 

Έχουμε ακούσει για ολόκληρους μισθούς να φεύγουν στο Fifa Ultimate Team, από χρήστες που ξοδεύουν πραγματικά χρήματα, είτε για να αγοράζσυν παίκτες για την ομάδα τους απευθείας, είτε για να ψωνίσουν πακέτα (loot boxes) με την ελπίδα να τους τύχουν καλοί ποδοσφαιριστές.

Εδώ ωστόσο, ο Thomas Carter, Βρετανός πατέρας τεσσάρων παιδιών, βρήκε τον τραπεζικό του λογαριασμό άδειο, όταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά του ξόδεψαν όλα του τα χρήματα στο να αγοράσουν player packs για το Fifa 19 Ultimate Team! Οι μικροί είχαν συνδέσει την πιστωτική του κάρτα με το Nintendo Switch κι αγόραζαν αβέρτα, αδειάζοντας τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Thomas Carter είχε αγοράσει για τα παιδιά του ένα πακέτο, αξίας 8 λιρών. Ωστόσο, τα παιδιά του είδαν πως αγόρασε το πακέτο αυτό και επανέλαβαν την διαδικασία χωρίς την γνώση του.

Ευτυχώς ή δυστυχώς ο μπαμπάς δεν είχε πολλές οικονομίες στην άκρη. Για την ακρίβεια μόλις 550 Βρετανικές λίρες, τις οποίες οι μικροί ξόδεψαν σε διάστημα τριών εβδομάδων, χωρίς ο μπαμπάς τους να καταλάβει τι γίνεται πίσδω από την πλάτη του. Οι μικροί προσπαθούσαν να πετύχουν τον...Lionel Messi στα loot boxes, αγνοώντας φυσικά ότι η EA Sports είχε ανακοινώσει πέρυσι τα drop rates και τέτοιοι παίκτες έχουν πιθανότητα να σας τύχουν πολύ πιο κάτω από το 1%.

Η Nintendo αποφάσισε να δώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων στον μπαμπά και μαγκιά της. Παράλληλα όμως αφαίρεσε και τους παίκτες που είχαν αγοράσει τα παιδιά του. Sorry παιδιά, παίξτε Fifa και farmάρετε coins, όχι τις λίρες του πατέρα σας. Πάντως ο Thomas Carter ομολόγησε ότι δεν έκανε χρήση των parental controls της κονσόλας (σ.σ. το οποίο επιτρέπει μέχρι και την χρήση PIN), απλά γιατί πίστευε ότι τα παιδιά του δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.

Δείτε την EA να υποστηρίζει τα loot boxes στο κοινοβούλιο και να δηλώνει ότι το Fifa δεν χρησιμοποιεί scripting για να αυξήσει την δυσκολία.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification