Fifa Ultimate Team 19: Δεν θα μπουν άλλα Prime Icon Moments στα SBCs

Hot
Fifa Ultimate Team 19: Δεν θα μπουν άλλα Prime Icon Moments στα SBCs

Fifa Ultimate Team 19: Δεν θα μπουν άλλα Prime Icon Moments στα SBCs

Η EA πιστεύει πως η αξία τους παραείναι μεγάλη για αυτά.

Πρόσφατα, η EA πρόσθεσε τις κάρτες Prime Icon Moments στο Fifa Ultimate Team 19, οι οποίες είναι καλύτερες εκδοχές των Prime Icon καρτών (οι οποίες θεωρούνταν ήδη οι καλύτερες εκδόσεις Icons όπως πχ. του Ronaldo).

Πριν από μερικές ημέρες, η EA κυκλοφόρησε και τα Squad Building Challenges (SBC). Σε κάποια από αυτά, πρέπει να ανταλλάξετε κάρτες που κατέχετε και ανάλογα με την αξία τους, παίρνετε αντίστοιχες ανταμοιβές. Αργότερα, η EA έκανε μια ανακοίνωση μέσω Twitter που εκνεύρισε αρκετούς παίκτες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε ότι δεν περιλαμβάνονται Prime Icon Moment κάρτες στα SBC διότι κατά την κρίση της, η αξία τους είναι μεγαλύτερη από το όριο που θεωρεί σωστό για ένα Challenge για Icons.

 

 

Απαντώντας σε παράπονα παικτών και ερωτήσεις του τύπου "τότε γιατί δεν μειώνεται η αξία των καρτών ώστε να συμπεριληφθούν;", η εταιρεία δήλωσε ότι η αξία των καρτών προκύπτει απ' ευθείας από την τιμή τους στην αγορά.

 

 

Αργότερα, η EA επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να μπουν άλλα σετ από Prime Icon Moments στα SBCs, το οποίο σημαίνει πως όποιες κάρτες δεν ήταν σε κάποιο SBC, δεν πρόκειται να μπουν ποτέ. Οι δηλώσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα τον αναβρασμό των fans, και περισσότερη οργή προκάλεσε η αναφορά της EA στο ότι για την απόφαση έλαβε υπόψη της "τις προτάσεις του κοινού". Αυτό που γίνεται στην ουσία, είναι ότι πλέον καθίσταται σχεδόν αδύνατη η απόκτηση καρτών Prime Icon Moment που βρίσκονται μόνο σε packs.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα για το Fifa 19, διαβάστε το review του και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.