Tennis World Tour

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Tennis World Tour

Tennis World Tour

Πληροφορίες για το Career mode στο πρώτο gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/17] Η Bigben Interactive ανακοίνωσε το Tennis World Tour, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PC και κονσόλες.

Ο γνωστός εκδότης το παρουσιάζει ως τον πνευματικό διάδοχο του Top Spin 4 και αναπτύσσεται από την Breakpoint, μια εταιρεία ανάπτυξης που έχει στο δυναμικό της developers που είχαν εργαστεί επάνω στα Top Spin. Θα περιλαμβάνει 30 αστέρες του τέννις όπως οι Roger Federer, Gael Monfils, Angelique Kerber και Garbine Muguruza, ενώ όπως δηλώνει η εταιρεία, θα προσπαθήσει να προσφέρει το πιο ρεαλιστικό Tennis Simulation game.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δοθούν στη δημοσιότητα κατά την διάρκεια της Gamescom 2017.

[UPDATE: 18/4/18 - Career mode] Η BigBen Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay τρέιλερ για το Tennis World Tour, το οποίο είναι αφιερωμένο στο εκτενές Career mode του πνευματικού διαδόχου του Top Spin.

Το Career mode θα σας επιτρέπει να λαμβάνετε μέρος σε αγώνες σε όλη την υφήλιο, δημιουργώντας εσείς το πρόγραμμά σας, αφού θα μπορείτε να επιλέξετε ποιες δραστηριότητες θα ολοκληρώσετε κάθε εβδομάδα. Κάθε φορά που θα κερδίζετε έναν αγώνα, θα λαμβάνετε Credits με τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε εξοπλισμό, να προσλάβετε προσωπικό ή να πληρώσετε την είσοδό σας σε τουρνουά. Θα μπορείτε επίσης να ενδυναμώσετε τον χαρακτήρα σας, ενώ αυτός θα κουράζετε από τους πολλούς αγώνες και θα είναι δυνατόν και να τραυματιστεί ή ακόμα και να πάθει jet lag από τα πολλά ταξίδια.

Το Tennis World Tour θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Συζητήστε εκτενώς για το Tennis World Tour στο σχετικό forum topic. Θυμίζουμε επίσης ότι η BigBen Interactive εξαγόρασε τα δικαιώματα της Racing σειράς Test Drive.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Miatakias (Level 16) 22/05/2017 16:14
Ναι ρε φιλε , ηθελα πολυ ενα τεννις παιχνιδι γιατι τελευταια δεν υπηρχαν πολλα..
#2 +1 Dovahkiin (Level 22) 22/05/2017 19:34
Επιτέλους! Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κυκλοφορήσει καινούριο τένις, τουλάχιστον άμεσα, και δεν έμπαινα στον κόπο να ψάχνω μήπως έχει βγει κανένα καινούριο. Μετά από χρόνια θα το ευχαριστηθώ και πάλι.
#3 Miatakias (Level 16) 18/04/2018 17:03
Θα το παρω αυτο το παixχνιδι και το κερασακι ειναι οτι θα εχει τον ανερχομενο Ελληνα τεννιστα Στεφανο Τσιτσιπά στο Νο69 της παγκοσμιας καταταξης αλλα και τους Ελληνικης καταγωγης Αυστραλους Θαναση Κοκκινακη στο Νο148 και Νικο Κυργιος στο Νο24..
Απο την αλλη δεν εχει μεγαθυρια οπως Ναδαλ και Τζοκοβιτς τουλαχιστον στο lunch..
Επισης θα επρεπε να ειχε περισσοτερα customizations στα προσωπα των custom players , χαρακτηριστικα προσωπου , μαλλια , γενια κτλ που με βαση το βιντεο παραπανω δεν εχει.. :(
Notification