Anthem: Πέμπτο σε πωλήσεις μέχρι τον Αύγουστο

Anthem: Πέμπτο σε πωλήσεις μέχρι τον Αύγουστο

Anthem: Πέμπτο σε πωλήσεις μέχρι τον Αύγουστο

Μικρότερη της αναμενόμενης η ανταπόκριση του κόσμου, σύμφωνα με την Electronic Arts.

Οι πωλήσεις του προβληματικού game ήταν στην πέμπτη θέση της κατάταξης κάτω από τα Mortal Kombat 11, Kingdom Hearts 3, Madden NFL 20 και το Tom Clancy's The Division 2, σύμφωνα με τις στατιστικές αναλύσεις του αναλυτή Mat Pascatella εκ μέρους του NPD Group.

Είναι γνωστό πως το Anthem δεν έλαβε την αγάπη του κόσμου, όπως περίμενε η Electronic Arts. Μια μεγάλη λίστα από προβλήματα σχεδιασμού στον κώδικα, bugs, προβλήματα με τους server και πολλά ακόμη, ήταν οι λόγοι για τους οποίους το game δεν κατάφερε να πιάσει τις προσδοκίες. Κάτι που δεν κατάφερε ούτε το πολυαναμενόμενο Catalyst update, καθώς τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Επίσης ένας από τους βασικότερους δημιουργούς της BioWare ο Ben Irving έχει πλέον αποχωρίσει από την εταιρία.

Ο επικεφαλής της BioWare Casey Hudson, ανέβασε ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο επιβεβαιώνοντας πως η δουλειά πάνω στο Catalyst update συνεχίζεται. “Είναι όμορφο να βλέπω την ανταπόκριση του κόσμου για το Catalyst, όμως γνωρίζω πως έχουμε πολύ δουλειά μέχρι να φέρουμε στην επιφάνεια τις πραγματικές προοπτικές του.” αναφέρει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως γίνεται δουλειά ώστε να επιδιορθωθούν τα θεμελιώδη προβλήματα του Anthem, ανέφερε όμως πως αυτό θα χρειαστεί χρόνο. Όσο η εταιρία ανάπτυξης θα δουλεύει πάνω στα προβλήματα, το game θα ενημερώνεται με μικρότερα updates και νέο περιεχόμενο. Η Electronic Arts επιβεβαίωσε τον Μάιο, πως οι πωλήσεις του Anthem ήταν χαμηλότερες από το αναμενόμενο, πάραυτα το game έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων της εταιρίας, καθώς πωλήθηκαν τα περισσότερα ψηφιακά αντίτυπα από κάθε άλλο τίτλο της.

“Συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά στο Anthem, δουλεύοντας πάνω στην ποιότητα, το περιεχόμενο και τα mechanics του game” αναφέρει ο CFO της εταιρίας Blake Jorgensen.

Διαβάστε περισσότερα για Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification