Final Fantasy VII Remake gameplay videos

Hot
Final Fantasy VII Remake gameplay videos

Final Fantasy VII Remake gameplay videos

Δείτε το εντυπωσιακό gameplay που παρουσιάστηκε στo TGS 2019.

Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show 2019 stream, η Square Enix έδειξε περισσότερο gameplay από το Final Fantasy VII Remake.

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του demo ήταν το ίδιο με αυτό που είχαμε δει στην E3 2019, μας εξέπληξε το γεγονός ότι είδα την Aerith, Tifa και τον Cloud να πολεμούν ένα boss. Το gameplay σχολιάζει ο Yoshinori Kitase, που ήταν director του original FF VII και producer του remake. Η Aerith, η οποία συνήθως έχει τον ρόλο του mage/healer στα party του Final Fantasy VII, βλέπουμε να ενισχύει τις μαγικές ικανότητες και των συμμάχων της. Η Tifa ως bruiser, “μπαίνει” δυναμικά στον εχθρό και τον σαπίζει στα combo.

Ίσως το πιο συναρπαστικό σημείο είναι η αποκάλυψη του Ifrit, ο οποίο καλείται κατά την διάρκεια της μάχης μέσω του Buster Sword του Cloud. Φαίνεται πως το summon επιτίθεται όταν επιτίθεται ο Cloud, ενώ όταν ο Cloud είναι σε άμυνα το summon μένει πίσω. Ακόμα μπορείτε να το διατάξετε να εκτελέσει κάποια special abilities.

Δείτε το εντυπωσιακό gameplay παρακάτω (ξεκινάει 8:41):

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Final Fantasy VII Remake εδώ και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification