Rogue Company

Hot
Rogue Company

Rogue Company

Το νέο Third-Person game της Hi-Rez Studios.

H εταιρία ανάπτυξης των Smite και Paladins, Hi-Rez, ανακοίνωσε στα πλαίσια της Nintendo Direct το Rogue Company.

Πρόκειται για ένα 5v5 third-person class-based shooter game το οποίο ανακοινώθηκε εχθές το βραδύ και θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες. Επιπροσθέτως, το Rogue Company θα υποστηρίζει cross-platform τόσο στην πρόοδο που κάνετε μέσα στο παιχνίδι όσο και στο online matchmaking. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά βασίζονται στα μονοπάτια που βαδίζει η εταιρία και για τα Smite και Paladins. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ του Rogue Company:

Αντίθετα με τα άλλα δυο παιχνίδια της εταιρίας το Rogue Company έχει ένα real – world στυλ το οποίο συνδυάζεται με στοιχεία φαντασίας όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο φαίνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να επεξεργαστούν τους χαρακτήρες αλλά και τα όπλα τους.

Μέχρι το τέλος του μήνα η Hi-Rez θα ανακοινώσει τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά του κόσμου του παιχνιδιού, τα όπλα και τα modes που θα περιέχει.

Διαβάστε περισσότερα για το Rogue Company στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification