H CD Projekt RED θα συνεχίσει τις σειρές The Witcher και Cyberpunk

Hot
H CD Projekt RED θα συνεχίσει τις σειρές The Witcher και Cyberpunk

H CD Projekt RED θα συνεχίσει τις σειρές The Witcher και Cyberpunk

Η εταιρεία στρέφεται σε ένα "μοντέλο διπλού franchise".

Η CD Projekt RED δεν βιάζεται στην ανάπτυξη των games της, καθώς το κάθε μέρος της σειράς The Witcher απέχει ουκ ολίγα χρόνια από τα επόμενο και το ίδιο ισχύει και για το Cyberpunk 2077, το οποίο απέχει τέσσερα χρόνια από το The Witcher 3.

Μετά από το Cyberpunk 2077 είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι το επόμενο game της εταιρείας, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη την ποιότητα της κάθε κυκλοφορίας της, αξίζει η αναμονή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά των οικονομικών της εταιρείας, επισημοποιήθηκε το ότι η CD Projekt RED κινείται προς ένα "μοντέλο διπλού franchise", το οποίο σημαίνει ότι οι σειρές The Witcher και Cyberpunk θα αναπτυχθούν έχοντας κατά νου μελλοντικά sequels και expansions.

Στην αναφορά λέγεται πως "Η διαχείρηση δύο διαφορετικά, σημαντικά franchises (The Witcher και Cyberpunk), μαζί διάφορες με ανεξάρτητες ομάδες ανάπτυξης, επιτρέπει στην εταιρεία να διεξάγει παράλληλη εργασία σε διάφορα projects και εξομαλύνει το μακρυπρόθεσμο πρόγραμμα κυκλοφοριών". Επίσης, η αναφορά γράφει ότι "η μετακίνηση προς ένα μοντέλο διπλού franchise υποστηριζόμενου από διάφορες σειρές ανεξάρτητων προϊόντων επιτρέπει επιπλέον την βελτιστοποίηση των παραγωγικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, μειώνει το ρίσκο και και διευκολύνει τους εργαζόμενους της εταιρίας στο να νιώσουν επαγγελματική ικανοποίηση."

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 εδώ και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε το review του The Witcher 3: Wild Hunt και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification