Cyberpunk 2077 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Cyberpunk 2077 gameplay videos

Cyberpunk 2077 gameplay videos

Ο Youtuber Parris ένωσε σε 25λεπτο βίντεο το gameplay footage της CD Projekt Red. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/8/18] Η CD Projekt RED παρουσίασε φέτος το Cyberpunk 2077 στην E3 και την Gamescom σε επιλεγμένους δημοσιογράφους. Βρεθήκαμε και στις δύο παρουσιάσεις, με την δεύτερη να έχει ελάχιστες διαφορές (όπως την επιλογή φύλου χαρακτήρα και περισσότερες επιλογές διαλόγων).

Σήμερα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το gameplay video του παιχνιδιού το οποίο ανέβηκε στο YouTube.

[UPDATE: 26/8/19 - Νέο gameplay από την Nvidia] To Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red είναι από τα παιχνίδια που θα ακούμε όλη την ώρα κάτι για αυτό, μέχρι να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Κατά την διάρκεια της Gamescom 2019, η Nvidia δημοσίευσε ένα καινούργιο τρέιλερ του Cyberpunk 2077. Μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, έγραφε ότι πρόκειται για ένα “sneak peak” από gameplay demo. Το βίντεο είναι μόλις 40 δευτερόλεπτα, όμως βλέπουμε την Night City σε όλο της το μεγαλείο. Βλέπουμε hacking, μηχανές, μάχες και πολύ neon.

Η Nvidia επίσης ανήρτησε κάποια screenshots του Cyberpunk 2077 με ray-tracing. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

[UPDATE 2: 30/8/19 - Νέο gameplay video] Η CD Projekt Red παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Cyberpunk 2077.

Στο βίντεο αυτό θα δείτε 15 λεπτά gameplay. Παρουσιάστηκε η περιοχή Pacifica και το στυλ παιχνιδιού NetRunner. Παρουσιάστηκε επίσης ανάβαση μηχανής, ενώ όπως θα δείτε θα υπάρχει και οπλισμένο όχημα. Θα δείτε ακόμη μια γεύση από trades με vendors, ομιλίες με NPCs και το πως γίνεται το briefing για τις αποστολές μέσω ολογράμματος.

Σε κάποιο στάδιο στο 08:20 θα δείτε τα attributes του χαρακτήρα και συγκεκριμένα τα Body, Intelligence, Reflexes, Technical και Cool, τα οποία υποθέτουμε ότι θα αυξάνετε. Ως netRunner θα μπορείτε να ανοίξετε πόρτες και να αφαιρέσετε όπλα από turrets. Το ενδιαφέρον είναι ότι μετά το 9ο λεπτό θα δείτε μια εκτενή μάχη με boss fight, το οποίο θα μπορείτε είτε να εξολοθρεύσετε και να σκοτώσετε τελείως, είτε να...του την χαρίσετε. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο σενάριο. Θα μπορείτε επίσης ως netrunner να hackάρετε μηχανισμούς και να προκαλέσετε ζημιά στους εχθρούς σας. Για hackάρισμα θα πρέπει να επιλέξετε τα τετραγωνάκια με τους σωστούς αριθμούς, σύμφωνα με τις οδηγίες. Έτσι, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάμερες ασφαλείας, μηχανήματα αναψυκτικών, training dummies ή ακόμα και τα...εμφυτεύματα των εχθρών σας.

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάστηκε επίσης το Cyberspace. Θα παρακολουθείστε διαρκώς από corpos ή netwatchers. Οι πράκτορες της Netwatch θα θέλουν να κυριαρχήσουν πάνω σας, ενώ θα υπάρχουν και τα Voodoo boys που διψούν για κυριαρχία. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί αν ασκήσετε βία τότε θα δεχτείτε μεγάλα κύματα εχθρών κατά πάνω σας, που σε χαμηλά levels μπορεί απλά να απενεργοποιήσουν τα τσιπάκια σας και να σας εξοντώσουν.

Καθε απόφαση που θα πάρετε στο Cyberpunk 2077 θα έχει και τον ανάλογο αντίκτυπο στις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Παρουσιάστηκε ακόμη ο Keanu Reeves (John Silverhand). Θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα είναι σύμμαχος ή εχθρός σας. Η CD Projekt Red θα μας αφηγηθεί περισσότερα για τον Keanu, αφού πρώτα μας έκανε ένα tease. Ότι ο ηθοποιός θα...ζει μέσα μας μέσω ενός εμφυτεύματος που θα έχουμε.

[UPDATE 3: 1/5/20 - 8K gameplay video με machine learning AI] Δείτε το gameplay video του Cyberpunk 2077 σε 8K ανάλυση. Το βίντεο δημιουργήθηκε από έναν fan, ο οποίος χρησιμοποίησε machine learning A.I.

[UPDATE 4: 26/6/20 - Νέο gameplay video και παρουσίαση της Night City] Η CD Projekt Red παρουσίασε την Night City, αναφέροντας κάποια στοιχεία για το σενάριο στην αρχή του βίντεο. Δεν θα τα αναφέρουμε για λόγους spoiler.

Στη συνέχεια, η παρουσίαση επικεντρώθηκε στο gameplay video. Στο βίντεο παρατηρούμε τον χαρακτήρα μας να ταξιδεύει σε σκηνικά συμπλοκών, στα οποία συνδέεται με τρόπο που θυμίζει Matrix, ενώ προβλήθηκε μια σκηνή στην οποία ο ήρωας δείχνει να προσπαθεί μέσω κάμερας να ανιχνεύσει στοιχεία για εγκλήματα που έχουν γίνει.

Το gameplay video ξεκινάει στο 11:47 και ολοκληρώνεται στο 18:05.

Life paths
Τα life paths του χαρακτήρα σας θα είναι ουσιαστικά οι ιστορίες καταγωγής του. Θα κληθείτε να επιλέξετε την ιστορία σας που θα διαμορφώσει το background σας (ως ο χαρακτήρας "V). Αυτό θα καθορίσει και την αρχική πόλη σας, όπως και την σχέση σας με τους ανθρώπους της Night City. Για παράδειγμα, ως nomad θα ξεκινήσετε από τα προάστια της πόλης. Το Braindance mode που παρουσιάστηκε σας επιτρέπει να γίνετε cyber-ντετέκτιβ και να επισκεφθείτε τα νυχτερινά club της πόλης.

Τα προάστια
Στο Cyberpunk 2077 τα προάστια της Night City ονομάζονται Badlands. Περιέχουν έρημο, Joshua trees, λόφους, πετρελαιοπηγές και εγκαταλελλειμένες πόλεις. Η άσφαλτος στους δρόμους των προαστίων έχει παλιώσει, ενώ στην πόλη είναι πιο προσεγμένη.

cyberpunk 2077 outskirt

Τα life paths που υπάρχουν στη beta είναι μέχρι στιγμής τρία. Πέρα από nomad μπορείτε να μεγαλώσετε ως παιδί της πόλης ή και ως ατζέντης. Θα υπάρχει customization με διαφορετικό χρώμα δέρματος, μαλλιών, ματιών και βέβαια με δυνατότητα να προσθέσετε tattoo ή χαρακιές. Θα υπάρχουν τρία είδη επιλογής ανάμεσα σε...ρόγες και δύο είδη ανδρικών μορίων! Επίσης, θα υπάρχουν πέντε διαφορετικά...είδη τρίχας στα γεννητικά όργανα!

Στο παιχνίδι θα έχετε μηχανικούς που θα επισκευάζουν ή θα αναβαθμίζουν τα οχήματά σας. Ο σχεδιασμός της Night City έχει Ιαπωνικές επιρροές, με neon lights και σύγχρονα κτίρια, κάτι σαν ένα εναλλακτικό Τόκιο. Οι ουρανοξύστες θα έχουν διάφορα χρώματα και πινακίδες με animations. Οι δρόμοι της πόλης θα έχουν κίνηση, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία από NPC.

cyberpunk 2077 outskirt

Θα οδηγάτε αυτοκίνητα διαφόρων ειδών και θα υπάρχει 3D χάρτης της πόλης, τον οποίο θα μπορείτε να περιστρέψετε. Θα σας εμφανίζει τις κύριες και τις προαιρετικές αποστολές. Επίσης, θα υπάρχει εναλλαγή ημέρας και νύκτας. Όσο για τις τοποθεσίες, θα μπορείτε να μπείτε σε μπαρ ή club, εργοστάσια κι όλα αυτά γεμάτα με συμμορίες του υποκόσμου τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Θα μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε την μνήμη κάποιου χαρακτήρα και να κάνετε πίσω-μπρος και παύση για να βρείτε στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν στις αποστολές σας.

Τα όπλα
Στο Cyberpunk 2077 θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες όπλων. Τα power weapons (πανίσχυρα όπλα), τα smamrt weapons, τα οποία έχουν ικανότητες όπως το να κλειδώνουν στο στόχο σας και να του εκτοξεύουν τηλεκατευθυνόμενα βλήματα και τα tech weapons, όπως το double-barreled shotgun. Πέρα από τα όπλα, θα μπορείτε και να μολύνετε τους εχθρούς σας με ιούς.

cyberpunk 2077 outskirt

Summon σε αυτοκίνητα
Στο Cyberpunk 2077 θα μπορείτε να κάνετε summon αυτοκίνητα με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα έχετε κάμερα πρώτου ή τρίτου προσώπου.

[UPDATE 5: 29/6/20 – 25 λεπτό gameplay video για το Cyberpunk 2077 από τον Youtuber Parris] Η CD Projekt Red δεν έχει κυκλοφορήσει έως τώρα το πλήρες gameplay που μας έχει παρουσιάσει έως τώρα.

Ο Youtuber Parris αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να ενώσει όλα τα κομμάτια από το gameplay για το Cyberpunk 2077 σε ένα 25 λεπτό βίντεο χωρίς σχολιασμό. Στο βίντεο δεν θα δείτε κάτι που δεν έχει παρουσιάσει ήδη η CD Projekt Red. Δείτε το gameplay βίντεο παρακάτω.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Cyberpunk 2077, δείτε την συνέντευξή μας με την CD Projekt Red και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 27/08/2018 21:54
Επιτελούς gameplay video!!! Και απο οτι φαινεται είναι πολύ κάλο, όπως σου δινει και την δυνατότητα να διαμορφώσεις τον χαρακτήρα σου κτλ.
#2 Astro (Level 19) 27/08/2018 23:16
too much hype...δεν περιγράφω αλλο.
#3 geololj (Level 28) 28/08/2018 05:30
Το θέλω. ΤΩΡΑ!

Πραγματικά immersive εμπειρία και οι επιλογές που σου δίνει ανεβάζει το replayability στα ύψη. Η CD Projekt RED έχει δουλέψει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και φαίνεται αυτό ακόμα και από αυτό το πρώιμο gameplay. Είπα ότι το θέλω;
Notification