Ειδήσεις RPG Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Monday, 12 Mar 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/2a/e0/neverwinter-nights-enhanced-edition-announced-22-1511283516.jpg
 

Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/11/17] H Καναδική εταιρεία ανάπτυξης Beamdog ανακοίνωσε χτες ότι δουλεύει επάνω σε μια enhanced έκδοση του φημισμένου RPG της BioWare, κάτι αναμενόμενο εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο ιδρυτής της εταιρείας Trent Oster ήταν διευθυντής ανάπτυξης του πρωτότυπου.

Απόψε στις 22:00 θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σε livestream στο Twitch (link εδώ), αλλά έχουν ήδη διαρρεύσει ένα τρέιλερ και μερικές πληροφορίες. Το Neverwinter Nights: Enhanced Edition θα έχει 4Κ υποστήριξη, καθώς και pixel shader & post-processing effects, ενώ σύμφωνα με τις εικόνες του τρέιλερ φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει και τα expansions “Shadows of the Undertide” και “Hordes of the Underdark”. Επιπλέον, θα είναι συμβατό με όλα τα mods που κυκλοφορούν για το Neverwinter Nights και το community έχει συμβάλλει με προτάσεις για διορθώσεις και updates.

Είναι πολύ πιθανό το Neverwinter Nights: Enhanced edition να κυκλοφορήσει και για tablets, όπως οι άλλοι τίτλοι τους οποίους  έχει κυκλοφορίσει ως enhanced στο παρελθόν η Beamdog (Baldur's Gate 1 & 2, Planescape: Torment και Icewind Dale).

Η τιμή του Neverwinter Nights: Enhanced Edition θα είναι περίπου 20 ευρώ, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE: 12/3/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Beamdog ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Neverwinter Nights: Enhanced Edition.

Θα το δούμε στις 27 Μαρτίου στο Steam, στην τιμή των 20 ευρώ και μαζί με τα expansions Shadows of Undrentide και Hordes of the Underdark. Μαζί θα λάβετε τα modules Kingmaker, ShadowGuard και Witch's Wake. H Deluxe Edition που κοστίζει 40 ευρώ θα σας δώσει μαζί και τα modules Pirates of the Sword Coast, Wyvern Crown of Cormyr και τα procedurally generated Infinite Dungeons, όπου ανεβάζετε τον χαρακτήρα σας έως το level 40.

Η νέα έκδοση θα έχει ανανεωμένο user interface, ανάλυσης που υποστηρίζει μέχρι 4K, νέες επιλογές γραφικών κ.α.

 

 

 

Διαβάστε επίσης για τις φήμες περί sequel του Planescape: Torment και τη διάψευση αυτών από την Beamdog. Συζητήστε για το Neverwinter Nights σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Krinidon (Level 6) 21/11/2017 20:39
Έχω το Baldurs Gate 2 σε τουλάχιστον 3 εκδόσεις. Όλα αυτά που προαναφέρθηκαν στο άρθρο επίσης. Τα BG2 και Planescape, τα θεωρώ τα καλύτερα RPG όλων των εποχών, ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Παρόλα αυτά, δεν είμαι μεγάλος fan των enhanced editions της Beamdog μιας και τεχνικά, δεν είδα δυστυχώς πολλά πράγματα. Δεν μιλάω φυσικά για τα 2D γραφικά, αλλά τουλάχιστον για τα 3D models, θα έπρεπε να πέσει περισσότερη δουλειά. Παρόλα αυτά, τα.. αγόρασα, όπως θα κάνω και με το Neverwinter φυσικά μιας και η νοσταλγία, θα επικρατήσει του άρτιου (τεχνικού) αποτελέσματος.
#2 ashbringer (Level 25) 22/11/2017 08:35
Συμφωνώ απόλυτα με Krinidon και το περιμένω πως και πως.Μακάρι οι βελτιώσεις που θα κάνουν πραγματικά να αξίζουν .Μιλάμε για μια απο τις πιο κορυφαίες σειρές rpg.
Notification