Ειδήσεις RPG Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of Eternity II: Deadfire

Tuesday, 13 Mar 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/62/12/pillars-of-eternity-2-dead-fire-consoles-94-1518183151.jpg
 

Pillars of Eternity II: Deadfire

Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/17] Η Obisidian ανακοίνωσε το Pillars of Eternity II: Deadfire, sequel του ομώνυμου RPG, το οποίο εμπνεύστηκε απ’ το Baldur’s Gate.

Αν και το πρώτο παιχνίδι είχε χρηματοδοτηθεί στο Kickstarter, το sequel άνοιξε προφίλ χρηματοδότησης στο Fig, στο οποίο πρακτικά επενδύετε πάνω στο παιχνίδι που χρηματοδοτείτε και λαμβάνετε μερίδιο από τις πωλήσεις. Ο στόχος της crowdfunding καμπάνιας ανέρχεται στα 1,1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από τα 2,25 εκατομμύρια και πάνω, οι χρήστες θα επενδύουν πλέον σε μετοχές του παιχνιδιού.

Δείτε το τρέιλερ το οποίο μας παρουσιάζει μια σημαντική εξέλιξη στα γραφικά:

Το gameplay του παιχνιδιού αναμένεται να διατηρήσει το προφίλ του πρώτου μέρους, με μεγαλύτερη ελευθερία εξερεύνησης στον κόσμο (πιο έντονα open world στοιχεία) και εξίσου μεγάλη ελευθερία στο να παίξετε με τον παίκτη σας με τον ρόλο που θα καθορίσετε. Επίσης, θα υπάρξει προσθήκη χαρακτήρων στις πόλεις, οι οποίοι θα προσδώσουν μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα (θα βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, δίνοντας τον ρεαλισμό μιας πόλης).

[UPDATE: 27/1/17 - Χρηματοδοτήθηκε μέσα σε 23 ώρες] Η καμπάνια του Pillars of Eternity II: Deadfire στο Fig θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία αφού 10.000 backers κατέθεσαν 1,1 εκατομμύρια δολάρια και λογικά θα καταθέσουν πάνω από 2,25 εκατομμύρια που απαιτούνται για να γίνουν μέτοχοι του παιχνιδιού. Παράλληλα η Obsidian θα εισάγει στο παιχνίδι όλα όσα έχει υποσχεθεί, ακόμα και τα sub-classes.

Οι developers ανακοίνωσαν "Έχουμε τους καλύτερους fans στον κόσμο και είναι απίστευτο το πως μας βοήθησαν να φτάσουμε στο στόχο μας".

[UPDATE 2: 9/2/18 - Κυκλοφορία στις κονσόλες] Η Obsidian ανακοίνωσε ότι το Pillars of Eternity II: Deadfire θα κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές και στις κονσόλες. Την μεταφορά του παιχνιδιού στα PS4, Xbox One και Switch έχει αναλάβει η Red Cerberus.

[UPDATE 3: 13/3/18 - Μεταφορά κυκλοφορίας] Το Pillars of Eternity II: Deadfire επρόκειτο να κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 3 Απριλίου. Τελικά έλαβε αναβολή, με την νέα ημερομηνία να είναι η 8η Μαϊου.

Θα το δούμε για PC και Mac, ενώ μέσα στο έτος θα υπάρξει και έκδοση για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Pillars of Eternity και συζητήστε για το sequel στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 27/01/2017 15:09
Καλή είδηση για ένα game που έκανε πολύ καλή εντύπωση όταν κυκλοφόρησε, καθώς δεν είχε ακουστεί ιδιαίτερα.
#2 ashbringer (Level 25) 27/01/2017 23:40
Λογικό να κάλυψε την χρηματοδότηση σε λιγότερο απο μια μέρα.Μιλάμε για τίτλο έπος και μια πολύ σημαντική προσθήκη στην κατηγορία των Rpg.
#3 ashbringer (Level 25) 10/02/2018 09:10
Και στις κονσόλες λοιπόν η τιτλάρα αυτή.
Notification