Ειδήσεις RPG Tales of Hearts R

Tales of Hearts R

Tuesday, 22 Apr 2014  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/55/12/f6/0b358acb56449242cf62366ecc324d84_Generic.jpg
 

Tales of Hearts R

To JRPG της Namco έρχεται στα μέρη μας.

Το Tales of Hearts είναι ένα JRPG που κυκλοφόρησε για το Nintendo DS το 2008 κι επανεμφανίστηκε ως remake στο PS Vita πέρυσι στην Ιαπωνία

Σύμφωνα με το PlayStation Blog, το Tales of Hearts R θα έρθει φέτος σε Ευρώπη και Αμερική. Για την Αμερική ανακοινώθηκε ότι θα λανσαριστεί το χειμώνα αλλά για την Ευρώπη δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Βάση σεναρίου, το παιχνίδι θα μας αφηγείται έναν νεαρό άνδρα που καταστρέφει κατά λάθος το "Spiria Core" μιας γυναίκας, δηλαδή την πηγή των συναισθημάτων της. Στόχος του θα είναι να επανορθώσει για το συγκεκριμένο κακό. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει real-time σύστημα μάχης (Aerial Chase Linear Motion Battle System) πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να επιτεθείτε και στον αέρα.

Το Tales of Hearts R θα κυκλοφορήσει για το PS Vita φέτος το χειμώνα στην Αμερική και πιθανόν την ίδια περίοδο ή λίγο αργότερα στην Ευρώπη.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification