Final Fantasy VII remake

Hot
Final Fantasy VII remake

Final Fantasy VII remake

Η Square Enix δεν γνωρίζει τον συνολικό αριθμό των episodes. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση] Το Final Fantasy 7 είναι ένα απ’ τα καλύτερα επεισόδια (αν όχι το καλύτερο) της αγαπημένης σειράς ιαπωνικών RPG. Οι fans του ζητούν εδώ και αρκετά χρόνια ένα remake του δημοφιλούς παιχνιδιού και -παρότι η Square Enix έχει δείξει σημάδια ότι θέλει να προχωρήσει στη δημιουργία του- ποτέ δεν το έχει κάνει πραγματικά.

Ο Yoichi Wada, πρόεδρος της Square Enix, αποκάλυψε σε ένα συνέδριο το σκεπτικό της Ιαπωνικής εταιρίας πίσω από το πολυπόθητο remake. Σύμφωνα με τα όσα είπε: «Το Final Fantasy 7, είναι ένας τίτλος με υψηλά standards, την ποιότητα του οποίου κανένα άλλο παιχνίδι της σειράς δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει. Αν ασχολιόντουσαν τώρα με τη δημιουργία του remake και οι βλέψεις για αυτό ήταν στα ίδια επίπεδα, τότε η σειρά θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Για αυτό και, αν και θέλουν πολύ να δώσουν στους fans αυτό που ζητούν, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μια επαναδημιουργία του Final Fantasy 7 μέχρι ένας άλλος τίτλος να το ξεπεράσει».

Παλιότερα είχαμε ξανακούσει παρόμοιες δηλώσεις από άτομα που δουλεύουν στην Square Enix. Ο σχεδιαστής των χαρακτήρων της σειράς, Tetsuya Nomura είχε πει ότι αυτή τη στιγμή περισσότερη έμφαση δίνεται σε νέες δημιουργίες και όχι σε παλιές. Επίσης είχε προσθέσει ότι για να βγει ένα remake του παιχνιδιού, τα καινούρια Final Fantasy θα πρέπει να ξεπεράσουν τα Final Fantasy του παρελθόντος.

[UPDATE: 15/6/15 - Φήμες για αποκάλυψη FF7 remake στην E3] Το Siliconera έχει πηγές οι οποίες κάνουν λόγο για ανάπτυξη Final Fantasy 7 remake για το PS4, συνεπώς αυτό συγκεντρώνει πιθανότητες να το δούμε στην αυριανή συνέντευξη τύπου της Square Enix στις 20:00.

Θα χρησιμοποιηθεί για αυτό ολοκαίνουργια engine, με γραφικά επιπέδου Dissidia Final Fantasy ή Final Fantasy VII: Advent Children. Βάση της φήμης θα κυκλοφορήσει για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του Final Fantasy VII. Με απλά λόγια δεν πρόκειται για το port του πρωτότυπο FF7 αλλά για πλήρες remake εκ του μηδενός.

[UPDATE 2: 16/6/15] Οι φήμες που ήθελαν την αποκάλυψη του Final Fantasy VII remake στην E3 επιβεβαιώθηκαν πλήρως και μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα σύντομο CG cutscene.

Με βάση τα όσα είδαμε στην E3 το remake του Final Fantasy VII θα κυκλοφορήσει πρωτίστως στο PS4 και στην πορεία θα το δούμε σε άλλα format. Το ποια ακριβώς είναι αυτά δεν το γνωρίζουμε για την ώρα. Πιθανόν να υπάρξει μια νέα ανακοίνωση στην press conference της Square Enix.

[UPDATE 3: 6/12/15] Οι Nomura-san και Kitase-san της Square Enix παραβρέθηκαν στο PlayStation Experience 2015 event, όπου μίλησαν για το remake του Final Fantasy VII για το PS4. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του event της Sony παρουσιάστηκε και ένα gameplay βίντεο του επερχόμενου timed exclusive του PS4 που θα κάνει την εμφάνισή του και στα PC.

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε και in-game υλικό και γνωστές περιοχές του παιχνιδιού όπως το διάσημο τραίνο στο Sector 7 και το Mako Reactor του Sector 1, καθώς και δράση στους δρόμους της Midgar, ενώ την εμφάνισή του κάνει και το Guard Scorpion boss. Στο τρέιλερ φαίνεται πως οι μάχες ακολουθούν περισσότερο το Action μονοπάτι και μένει να δούμε ποιες αλλαγές έχουν γίνει σε αυτόν τον σημαντικό τομέα του πασίγνωστου RPG που αποτελεί για πολλούς fans το καλύτερο μέλος της δημοφιλούς και επιτυχημένης σειράς

Εν τω μεταξύ, η PC έκδοση του Final Fantasy VII είναι από σήμερα διαθέσιμη για το PS4 μέσω του PlayStation Store και το κόστος του ανέρχεται στα 11 ευρώ. Όσοι το αγοράσετε, θα λάβετε και ένα custom theme για το PS4.

[UPDATE 4: 7/12/15] Ύστερα από το εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάστηκε στην σκηνή του PlayStation Experience, η Square Enix με ανακοίνωση της αποκάλυψε πως το remake του Final Fantasy VII θα κυκλοφορήσει με την μορφή επεισοδίων. Η Square Enix προχώρησε σε αναλυτική εξήγηση για αυτή της την απόφαση, με συνέντευξη που παραχώρησαν ο παραγωγός και o director του Final Fantasy VII Remake, Yoshinori Kitase και Tetsuya Nomura, στο ιαπωνικό gaming site Dengeki Online.

"Η ιδέα ότι ένα remake του Final Fantasy VII, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως ενιαία κυκλοφορία υπήρχε από την αρχή" είπε ο Yoshinori Kitase ενώ πρόσθεσε πως δεν μπορούν να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά το πολλαπλά κομμάτια του remake αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούμε να περιμένουμε σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον. Ο Tetsuya Nomura συμπλήρωσε επίσης πως: "αν διοχετεύαμε τον χρόνο μας προσπαθώντας να κυκλοφορήσουμε το Final Fantasy VII Remake σαν ενιαία κυκλοφορία, κάποια κομμάτια του θα παρουσιάζονταν περιληπτικά. Θα έπρεπε να κόψουμε κάποια σημεία ενώ οι υπόλοιπες προσθήκες θα ήταν πολύ λίγες, οπότε αντί να ξαναφτιάξουμε το game σαν αυτοτελή έκδοση αποφασίσαμε να το "σπάσουμε" σε επεισόδια." >O Nomura τελειώνοντας δήλωσε "Όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ, παρουσιάσαμε στιγμιότυπα από τον Sector 1 και τον Sector 8. Σε αυτές τις περιοχές μόνο, νομίζω πως μπορείτε να δείτε πολύ υλικό. Όταν φτιάχνεις από την αρχή όλη την original έκδοση ενός παιχνιδιού σε τέτοιου είδους ποιότητα, δεν είναι δυνατόν να τα χωρέσεις όλα σε μία κυκλοφορία."

[UPDATE 5: 9/5/17- Βρέθηκε ο voice-actor του Cloud Strife] Μετά από καιρό έχουμε νέα για το remake του Final Fantasy VII. Ο γνωστός voice-actor Steve Burton επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ότι θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού Cloud Strife, κάτι που αναμενόταν αφού έχει "παίξει" τον Cloud και στις προηγούμενες εμφανίσεις του στα Final Fantasy.

[UPDATE 6: 29/5/17 - Αναπτύσσεται πλέον εσωτερικά] Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy VII Remake θα αναπτύσσεται από εδώ και στο εξής εσωτερικά από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία. Την ανάπτυξη του επερχόμενου RPG είχε αναλάβει μέχρι πρότεινως η CyberConnect2, γνωστή εταιρεία ανάπτυξης από τις σειρές Naruto και .hack. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια ενός stream για το Mobius Final Fantasy.

Πιο συγκεκριμένα, ο developer Naoki Hamaguchi δήλωσε ότι πρόκειται για ευαίσθητο θέμα. Ο Hamaguchi πρόσθεσε ότι: "Αναλαμβάνω την ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake. Μέχρι τώρα, η ανάπτυξη πραγματοποιούταν μέσω εξωτερικής συνεργασίας, όμως πλέον με γνώμονα την ποιότητα και την παραγωγή στρέφουμε την ανάπτυξη στις εσωτερική μας οργάνωση. Αυτή η εταιρική απόφαση λήφθηκε με σκοπό να ελεγχθεί η ποιότητα και να διατηρήσουμε ένα σταθερό πρόγραμμα."

[UPDATE 7: 6/6/18 - Κυκλοφορία στο Xbox One] Σύμφωνα με καταχώρηση του καταστήματος GAME, το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει και για Xbox One. Έως τώρα, γνωρίζαμε ότι το remake θα αποτελέσει exclusive του PS4. Φήμη που προέρχεται από το GAME όμως, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η φήμη στην E3 2018.

final fantasy vii remake xbox one
[UPDATE 8: 16/6/18 - Συνεχίζει η ανάπτυξή του] Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξή του Final Fantasy VII remake.

Σε συνέντευξή του ο Tetsuya Nomura, director του παιχνιδιού, καθησύχασε τους fans ισχυριζόμενος πως το remake του Final Fantasy VII συνεχίζει να αναπτύσσεται από πλευράς Square Enix. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν είναι σε αρχικό στάδιο. Για την ακρίβεια το αναπτύσσουμε. Θέλουμε να ελέγξουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας και του σταθερού προγράμματος”.

Ο ίδιος αυτή τη στιγμή εργάζεται και πάνω στην ολοκλήρωση των τελικών λεπτομερειών του Kingdom Hearts III, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019 και θα του δώσει τον χρόνο να ασχοληθεί περισσότερα με το remake. Για αυτή την περίπτωση πρόσθεσε: “Αυτή την στιγμή έχω δώσει το 100% του εαυτού μου στο Kingdom Hearts III και άλλο τόσο στο Final Fantasy 100% εναλλάξ".

[UPDATE 9: 19/12/18 - Θα έχουμε νέα μέσα στο 2019] Σύμφωνα με την αναφορά του DualShockers, οι Tetsua Nomura και Yoshinori Kitase της Square Enix απέστειλαν μηνύματα στο Ιαπωνικό περιοδικό Famitsu για την καθιερωμένη του στήλη στην οποία διάφοροι developers αναφέρουν τους στόχους τους για την νέα χρονιά. Ο Nomura είπε πως το 2019 θα το περιέγραφε ως "7" και το μήνυμά του έγραφε μόνο "έρχονται πολλές ανακοινώσεις". Αντίστοιχα, ο Kitase έγραψε πως το 2019 για εκείνον είναι "μεγάλες προσδοκίες" και στο μήνυμά του είπε πως η ανάπτυξη του Final Fintasy VII κυλάει ομαλά και ότι η ομάδα δουλεύει ακατάπαυστα για να ικανοποιηθούν οι fans. Λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα αυτά, πιθανότατα μέσα στο 2019 να υπάρξει κάποια μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με το remake του Final Fantasy VII.

[UPDATE 10: 8/5/19 - Φήμη για ανακοίνωση στο State of Play] Ενώ η Sony ήδη υποσχέθηκε μια πιο εις βάθος ματιά στο MediEvil revival για στο PS4 και την εμφάνιση από ένα νέο παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί, μια πηγή αναφέρει ότι θα υπάρξουν και άλλα.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση λέει ότι αυτό το State of Play θα περιέχει επίσης την επανεμφάνιση ενός παιχνιδιού που ανακοινώθηκε πριν από πολύ καιρό.
Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τον ZhugeEX, και δημοσιεύτηκε στο ResetEra και πολύ πιθανότατα, πρόκειται για το remake του Final Fantasy 7.

Πέρυσι, παραλείφθηκε από την E3 αλλά η Square Enix ήταν προσεκτική ώστε να τονίσει ότι το παιχνίδι βρισκόταν ακόμη υπό ανάπτυξη. Το State of Play θα λάβει μέρος στις 9 Μαΐου.

[UPDATE 11: 10/5/19 - Κυκλοφόρησε teaser trailer] Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το Final Fantasy VII remake μέσω του πρόσφατου επεισοδίου του State of Play. 

Στο τρέιλερ βλέπουμε υλικό από την αρχή του παιχνιδιού με τον Cloud και άλλα μέλη της AVALANCHE στο γνωστό αρχικό bombing mission sequence. Επίσης, το τρέιλερ μας δίνει και μια γεύση από το ανανεωμένο battle system, ενω κλείνει με υπόσχεση για παρουσίαση περισσότερων πληροφοριών τον Ιούνιο ως μέρος του panel της Square Enix στην φετινή Ε3. Δείτε το τρέιλερ.

Ο director του Final Fantasty VII remake, Tetsuya Nomura, έκανε post στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Twitter σχετικά με την κυκλοφορία του τρέιλερ, αναφέροντας πως οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμα προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. 

 


[UPDATE 12: 12/5/19 - Θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια] Στο τέλος του επίσημου δελτίου τύπου, η Square Enix επισήμανε ότι το remake του παιχνιδιού θα αποτελείται από πολλαπλά μέρη, δηλαδή θα έχει επεισόδια και θα κυκλοφορεί ένα μέρος κάθε φορά.

[UPDATE 13: 11/6/19 - Νέο τρέιλερ και παρουσίαση gameplay στην E3 2019] Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Square Enix στην E3, κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ που μας δίνει μια ματιά στο gameplay, την ιστορία και τους βασικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα, επί σκηνής έγινε η πρώτη εκτεταμένη παρουσίαση του συστήματος μάχης, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε την επιστροφή ενός κλασικού boss fight, καθώς και διάφορους νέους μηχανισμούς που θα έχετε την ευκαιρία χειριστείτε για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο του πρώτου "επεισοδίου" που θα κυκλοφορήσει, αποκαλύφθηκε ότι θα περιλαμβάνει το αρχικό μέρος του παιχνιδιού που διαδραματίζεται στην Midgar.

[UPDATE 14: 10/9/19 - Θα αποκαλυφθούν περισσότερα στο TGS 2019] Όπως πολλοί fans ήλπιζαν, θα δούμε καινούργιο τρέιλερ του Final Fantasy VII Remake στο Tokyo Game Show.

Η Square Enix επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει καινούργιο τρέιλερ του Final Fantasy VII Remake στο TGS αυτή την εβδομάδα.
“Δεν έχουμε αποκαλύψει τίποτα σχετικό [με το FF VII Remake] εδώ και αρκετό καιρό, όμως σύντομα θα αποκαλύψουμε ένα νέο τρέιλερ στo TGS 2019,” δήλωσε ο Tetsuya Nomura.

 

Στο περιβάλλον τους λοιπόν, η ιαπωνική εταιρία ανάπτυξης θα αποκαλύψει στο TGS νέο τρέιλερ. Το TGS θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο για PS4.

[UPDATE 15: 11/9/19 - Νέο trailer από το TGS 2019] Έμφαση στο gameplay και στις μάχες.

Το νέο βίντεο λαμβάνει χώρα στα slums της πόλης του Midgar και εστιάζει περισσότερο στην δράση. Μεταξύ άλλων, το τρέιλερ μας δείχνει gameplay από τις μάχες με τους Turks και το boss fight με τον Reno, ενώ ακόμη εμφανίζονται δυο διαφορετικά summons.

Το Final Fantasy VII Remake θα διαθέτει επίσης μια πληθώρα από minigames με το squat challenge να επιστρέφει για ακόμη μια φορά. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το Final Fantasy VII Remake θα χωρίζεται σε μικρότερα επεισόδια τα οποία φημολογείται ότι θα έχουν διάρκεια όσο ένα standalone game.

[UPDATE 16: 13/12/19 - Νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Στα πλαίσια των The Game Awards 2019 παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του Final Fantasy VII remake.

Δείτε τον Cloud Strife, την σέξι Tifa Lockhart και άλλους χαρακτήρες, στα καλύτερά τους μέσω του σχετικού βίντεο.



 

[UPDATE 17: 17/12/19 - Screenchots με τους remade χαρακτήρες]Η Squere Enix έφερε στη δημοσιότητα μερικά screenshots από το επερχόμενο Final Fantasy VII Remake. Στις εικόνες θα δείτε τον remastered Sephiroth και μερικές από τις σημαντικότερες σκηνές του original τίτλου.

 

Επίσης έχουμε εικόνες από τον President Shinra και του νέου χαρακτήρα Roche. Τις φωνές τους θα υποδυθούν οι Genzō Wakayama και Katsumi Chō αντίστοιχα.

ff remake 03 president

remake 05 roche

Στη συνέχεια έχουμε το summon της Shiva όταν χρησιμοποιεί το Diamond Dust skill της στην νέα της έκδοση.

ff remake 16 shiva diamonddust JP

Επίσης έχουμε την Aerith, να χρησιμοποιεί το Temest unique ability της όπως και τα MP Drain και Shield.

ff remake 09 mpdrain EN

ff remake 10 shield EN

Μερικά ακόμη screenshots από το Train Graveyard όπως και σκηνές με τους Cloud, Tifa και Aerith.

ff rameke 11 train graveyard

ff rameke 13 event train graveyard 02

Τέλος, έχουμε εικόνες και από το κτήριο Shinra headquarters.

 ff remake 20 shinra03

ff remake 18 shinra01.5

[UPDATE 18: 31/1/20 - Καινούργιο τρέιλερ και σκηνές από το Honey Bee Inn] Το πιο πρόσφατο τρέιλερ του Final Fantasy VII μας δείχνει σκηνές μέσα από το Honey Bee Inn.

Στο original FFVII το Honey Bey Inn είναι μια προαιρετική τοποθεσία, στην οποία ο Could μπορεί να κάνει crossdress. Όλοι θυμόμαστε όταν έπρεπε να του βρούμε φόρεμα με την Aerith για να ντυθεί o Cloud γυναίκα.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE 19: 2/6/20 - Παρατάθηκε περίοδος αποκλειστηκότητας για το PS4] Με την κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake να καθυστερεί μέχρι τον Απρίλιο, πλέον έχει πάρει παράταση και η περίοδος αποκλειστικότητας του στο PS4.

Η νέα ημερομηνία είναι 10 Απριλίου 2021, ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το Final Fantasy VII Remake για κάποια άλλη πλατφόρμα, όμως περιμένουμε διαθεσιμότητα σε PC όταν τελειώσει η αποκλειστικότητα του PS4.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας, η εταιρεία δείχνει όλο και περισσότερο περιεχόμενο από το επερχόμενο RPG. Τελευταία μας παρείχε μια πρώτη ματιά στα ανανεωμένα σχέδια των χαρακτήρων.

[UPDATE 20: 14/2/20 - Δημοσιεύθηκαν καινούργια screenshots και το opening cinematic] Η Square Enix δημοσίευσε μερικά νέα screenshots από το Final Fantasy VII Remake, δείχνοντας την Tifa εν δράση, ένα καινούργιο χαρακτήρα και Summons.

Ακόμα σε μερικά screenshots βλέπουμε side quests που μπορείς να κάνεις στο Final Fantasy VII Remake. Όσον αφορά τα sidequests, μερικοί merchants στο Midgar θα ζητήσουν βοήθεια από τον Cloud. Αυτά θα ποικίλουν από το να βρείτε μια γάτα μέχρι να σκοτώσετε τέρατα. Ακόμα βλέπουμε τον χαρακτήρα Chadley, έναν 15 χρόνο ερευνητή υπό την εποπτεία του καθηγητή Hojo.

Θα τον βρείτε στη φτωχογειτονιά του Sector 7 όπου θα αναζητά καινούργια Materia. Ακόμα διαθέσιμα από τον Chadley, εκτός από Materia, θα είναι και τα Battle Report quests, τα οποία θα σας ζητούν να νικήσετε τον εχθρό σας με συγκεκριμένο τρόπο, όπως π.χ μόνο με ένα spell ή σε συγκεκριμένο χρόνο.

Δείτε τα παρακάτω:

final fantasy 7 Red XIII

final fantasy 7 remake screens 1

final fantasy 7 remake screens 2

final fantasy 7 remake screens 3

final fantasy 7 remake screens 4

final fantasy 7 remake screens 5

final fantasy 7 remake screens 6

final fantasy 7 remake screens 7

final fantasy 7 remake screens 12

[UPDATE 21: 18/2/20 - Θα χρειαστείτε 100GB για την εγκατάσταση] Θα χρειαστείτε 100GB για να εκγαταστήσετε το Final Fantasy VII Remake.

 

Το επερχόμενο RPG δεν θα κυκλοφορήσει για τους επόμενος δύο μήνες, όμως από ότι φαίνεται το εξώφυλλο του έχει ήδη τυπωθεί. Στο πίσω μέρος του κουτιού έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του internet. Είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι εστιάζετε σε ένα μικρό μέρος της συνολική ιστορίας του Final Fantasy 7. Επίσης έχει γίνει γνωστό ότι το game θα αποτελείτε από δύο Blue-ray δίσκους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το πίσω μέρος του κουτιού του.

final fantasy 7 remake back box 100gb leak 1

Η παραπάνω εικόνα δείχνει το πίσω μέρος του κουτιού στην Κορεάτικη του έκδοση σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter @Nitomatta, ο οποίος το κοινοποίησε νωρίτερα.

Φυσικά όπως γίνεται συνήθως το μέγεθος στο download για όσους το αγοράσουν ψηφιακά θα είναι λίγο μικρότερο αφού τα 100GB αφορούν το μέγεθος του game μετά την εγκατάσταση του, ενώ τα downloads είναι μικρότερα λόγω της συμπίεσης.

[UPDATE 22: 9/3/20 - Θα λαμβάνει χώρα αποκλειστικά στο Midgar] Με τα νέα ότι το Final Fantasy VII Remake θα λαμβάνει μέρος αποκλειστικά στο Midgar, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πόλη θα λάβει ένα τεράστιο rework.

Στο remake το Midgar θα σφύζει από ζωή και θα έχει λεπτομέρειες παντού. Μια πρόσφατη συνέντευξη με τον producer Yoshinori Kitase και co-director Naoki Hamaguchi αποκάλυψε την λογική με την οποία δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο πιο πλήρες Midgar. Στο original FF VII οι παίκτες αφιέρωναν μόνο μερικές ώρες στο Midgar στην αρχή του game, ενώ remake υπόσχεται ένα ολόκληρο game γεμάτο περιεχόμενο στην πόλη του Midgar.

Παρόλο που το remake θα περιλαμβάνει πάρα πολλά side quests, η ιστορία που θα “αφηγείται” το περιβάλλον θα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. “Θέλαμε να δείξουμε την απλή καθημερινότητα των πολιτών του Midgar,” είπε ο Kitase. “Θέλαμε να δείξουμε πως μια τεράστια πόλη λειτουργεί με ενέργεια Mako και το πως και πότε θα το χρησιμοποιούσαν, για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα των γεγονότων.”

“Στο original πηγαίναμε κατευθείαν στην τοποθέτηση βομβών. Θέλαμε να νιώσετε ότι το μεγάλο σχέδιο βρισκόταν ήδη σε λειτουργία και ότι ήσασταν στην μέση του. Όμως αν είχατε πανικοβληθεί και τρέξατε κατευθείαν στην αποστολή, δεν θα παρατηρήσατε τις ζωές των ανθρώπων και το πως η έκρηξη αυτή επηρέασε τις καθημερινές ζωές των πολιτών”. H πόλη πλέον επεκτείνεται και δεν είναι εκεί απλά για βιτρίνα, αλλά για να κάνει τους παίκτες να σκεφτούν τις συνέπειες που θα έχει στους πολίτες η κάθε τους ενέργεια.

“Οι παίκτες θα δουν το πως η καταστροφή του Mako Reactor επηρεάζει την πόλη,” είπε ο Hamaguchi. “Θέλουμε να νιώσουν διάφορα μικτά συναισθήματα σχετικά με τα αποτελέσματα των πράξεων τους. Για αυτό και φτιάξαμε την Midgar με τόση λεπτομέρεια”. Οι παρατηρητικοί ίσως πρόσεξαν ότι η remade Midgar έχει δανειστεί μερικά χαρακτηριστικά από την Midgar της ταινίας Advent Children. “Ένα από τα κύρια πράγματα που θέλαμε να διορθώσουμε είναι το μέγεθος της πόλης. Στο original δεν ήταν ρεαλιστικό, αν αναλογιστείτε το μέγεθος των μεμονωμένων κτηρίων.”

[UPDATE 23: 3/4/20 - Launch trailer] Η Square Enix δημοσίευσε το τελικό τρέιλερ του Final Fantasy VII remake, το οποίο περιέχει και άφθονα spoiler.

[UPDATE 24: 28/4/20 - Η Square Enix δεν γνωρίζει τον συνολικό αριθμό των parts] Πολλά έχουν ειπωθεί όσον αφορά το πως θα χωριστεί το Final Fantasy VII Remake αλλά και για τον αριθμό των parts που θα το απαρτίζουν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο director Tesuya Nomura αναφέρει ότι θέλει το επόμενο part του remake να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατόν. Στο Ιαπωνικό Final Fantasy VII Remake Ultimania book, το οποίο μετάφρασε ο χρήστης του Twitter @aitaikimochi και αναφέρθηκε στο Video Games Chronicle, o Nomura δήλωσε ότι το επόμενο part θα είναι μικρότερο από το πρώτο για την αποφυγή καθυστερήσεων: "Αν χωρίσουμε την ιστορία σε μεγάλα τμήματα, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος ανάπτυξης. Αν τα χωρίσουμε σε μικρότερα και λεπτομερέστερα τμήματα, η ανάπτυξη τους θα γίνει γρηγορότερα. Ελπίζω η επόμενη κυκλοφορία να γίνει το συντομότερο δυνατόν."

 

 

Ο producer Yoshinori Kitase επιβεβαιώνει ότι η Square Enix δεν γνωρίζει ακόμα τον συνολικό αριθμό των parts που θα απαρτίζουν το Final Fantasy VII Remake στο σύνολό του: "Υπάρχει μία γενική ιδέα για το πως θα διαδραματιστεί η ιστορία, όμως δεν έχουμε αποφασίσει τον συνολικό αριθμό των parts, ούτε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι. Υπάρχει η υπόθεση ότι θα είναι συνολικά τρία parts, όμως κάνουμε ένα βήμα την φορά."

 

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII. Συζητήστε περισσότερα για το Final Fantasy VII Remake σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KREAS (Level 12) 15/06/2015 20:18
το βιντεο αυτο ειχε Ανέβηκε στις 15 Αυγ 2006 στο youtube, το ειχα δει πολύ παλια το περιμενα χρονια στο ps3 ότι θα κυκλοφορουσε μιας και το ps3 ηταν φρεσκο αλλα απ ότι φαινεται εκει στην sony τους αρεσει να μας δουλεύουν ετσι οπος το εχουν κανει και με το The Last Guardian .
#2 donkrueger (Level 13) 15/06/2015 23:49
Μακάρι... ένα από τα καλύτερα Final Fantasy που κυκλοφόρησαν ποτέ, πραγματικά καλή προσπάθεια του remake.
#3 ashbringer (Level 25) 16/06/2015 08:51
Sephiroth returns.Απο τα καλύτερα remakes που μπορούσαν να γίνουν.
#4 MusicGamer26 (Level 17) 16/06/2015 11:50
Επιτέλους!! Από τα καλύτερα Final Fantasy (FF) που κυκλοφόρησαν ποτέ!!
#5 Sephiroth (Level 18) 16/06/2015 17:13
The One-Winged Angel is back!!!
#6 +1 BoBKiD (Level 15) 06/12/2015 10:32
To ingame trailer του παιχνιδιού!

https://www.youtube.com/watch?v=A3sBZ5Nr4hc

Δεν ξέρω για εσας, αλλά εγώ έχω ένα μόνιμο χαμόγελο από την στιγμή που το είδα! :D
#7 +2 Salina (Level 18) 06/12/2015 22:40
Ειχα αδικησει απιστευτα τα final fantasty μεχρι που κολλησα μαζι τους, το VII το θεωρω απο τα καλυτερα της σειρας!!!
#8 +1 Purified Water (Level 17) 06/12/2015 23:14
Είχα τελειώσει το παλιό και το θυμάμαι ακόμα φαντάζομαι πόσο καλύτερο θα είναι το remake του.
#9 +2 Asuma (Level 14) 07/12/2015 02:12
Στο νέο βίντεο είδαμε υλικό της πρώτης ώρας του Final Fantasy VII. Είδαμε κλασσικές στιγμές όπως το πρώτο boss fight και την ώρα που o Cloud το σκάει από πολλούς SOLDIERS για να ξεφύγει πάνω στο τρένο μετά το τέλος της πρώτης αποστολής του με τους Avalanche. Είδαμε ένα overhaul του συστήματος μάχης, κάτι που επανειλημμένα οι fans της σειράς ζήτησαν να μην αλλάξει. Εν έτει 2015-2016 το voice acting επιβάλεται όπως και τα cinematics τα οποία πρέπει να αντικαταστήσουν τα dialogue bubbles. To θέμα είναι τι άλλες αλλαγές θα φέρει αυτό το remake. Σε διάφορα comments που έχω διαβάσει κατά καιρούς ο κόσμος δεν θέλει τις τρελές αλλαγές. Θέλει το ίδιο game με καλύτερα γραφικά και 2-3 στοιχειώδεις εκσυγχρονισμένε ς αλλαγές. Το ίδιο και εγώ. Αν κόψουν content, open world και ότι άλλο φανεί περιττό στην Square Enix (σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα των Final Fantasy των τελευταίων χρόνων) οι fans καλά θα κάνουν να δείξουν την "οργή" τους και να μην το υποστηρίξουν γιατί (προσωπική μου άποψη) όσα έχουμε δει σε αυτή την σειρά τα τελευταία χρόνια, είναι τουλάχιστον θλιβερά και οι ιθύνοντες πρέπει να το καταλάβουν.
#10 +1 Sephiroth (Level 18) 07/12/2015 18:23
Διάβασα ότι ενδέχεται το παιχνίδι να βγει σε επεισόδια (όπως το Walking Dead?).Αν ισχύει,τότε η SE καλύτερα να το κλείσει.
#11 +2 Timister (Level 12) 07/12/2015 20:14
Αν τα επεισόδια αυξήσουν σημαντικά το μέγεθος του remake τότε καλώς το κάνουν αλλιώς θα είναι ένα κόλπο της εταιρείας να βγάλει περισσότερα χρήματα.
#12 supermario644ever (Level 20) 18/12/2015 21:01
Πολύ καλό αλλά δεν μου πολύ αρέσει η υπάρξει των επεισοδίων διότι θα έχω τρελή ανυπομονησία από την κυκλοφορία του ενός στο άλλο
#13 Divine Raiden (Level 26) 10/05/2017 00:49
Πολύ ωραία νέα αυτά!Το συγκεκριμένο το περιμένω πάρα πολύ καιρό!Ελπίζω να αποκαλύψουν τίποτα ενδιαφέρον στην E3...
#14 ashbringer (Level 25) 10/05/2017 08:49
Αναμένουμε την κυκλοφορία-rema ke του ίσως καλύτερου final fantasy που βγήκε ποτέ.Έπος!
#15 ashbringer (Level 25) 30/05/2017 07:27
Και πολύ καλά έκαναν.Πιστεύω πως πήραν μια πολύ σωστή απόφαση στην συγκεκριμένη περίπτωση.
#16 Divine Raiden (Level 26) 30/05/2017 11:55
Νομίζω ήταν η σωστή επιλογή και περιμένουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Notification