Ειδήσεις RPG Moonlighter

Moonlighter

Saturday, 26 May 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/aa/ac/35/moonlighter-3-1523457740.jpg
 

Moonlighter

Νέο τρέιλερ με 11 κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 11/4/18] Η Digital Sun ανακοίνωσε ότι το Moonlighter θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα top-down Action RPG με rogue-lite στοιχεία στο οποίο ως ένας ηρωικός καταστηματάρχης αποφασίζετε να εξερευνήσετε dungeons, να εξολοθρεύσετε bosses και να συλλέξετε loot. Τα αντικείμενα που θα αποκτάτε μέσα στα dungeons, θα μπορείτε έπειτα να τα πουλήσετε στο κατάστημά σας.

Στο κατάστημά σας θα μπορείτε να ορίσετε εσείς τις τιμές των αντικειμένων, να κάνετε upgrade το shop σας ή να προσλάβετε υπαλλήλους που θα σας βοηθήσουν στην διαχείριση. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να κάνετε upgrade και craft αντικείμενα.

[UPDATE: 17/5/18 - "Platform Comparison" gameplay τρέιλερ] Η ανεξάρτητη Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης 11 Bit Studios δημοσίευσε ένα νέο gameplay τρέιλερ για το Moonlighter με την μορφή συγκριτικού βίντεο των γραφικών της κάθε πλατφόρμας. Στο βίντεο η εταιρεία καυχιέται μεταξύ άλλως για "ανάλυση 4Κ", "Ρεαλιστικό μοντέλο φυικής" και "Motion capture" σατυρίζοντας το γεγονός ότι το Moonlighter έχει απλά, pixel-art γραφικά τα οποία είναι ολόιδια σε όλες τις πλατφόρμες.

Δείτε το τρέιλερ:

 

[UPDATE 2: 26/5/18 - Νέο τρέιλερ με 11 κύρια χαρακτηριστικά] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Moonlighter.

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε από την 11 bit studios βλέπουμε 11 facts για το επερχόμενο Moonlighter. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως dungeon crawling, διάφοροι κόσμοι και πολύ loot.

 

Το Moonlighter θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου για PC (Windows/Linux), Mac, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Flinthook και συζητήστε για το Moonlighter στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification