Ειδήσεις RPG Elden Ring: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες

Elden Ring: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες

Thursday, 30 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/e4/6d/elden-ring-from-software-46-1580407427.jpg
 

Elden Ring: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες

Η διαρροή έγινε μέσα από την FromSoftware.

To Elden Ring είναι ο νέος τίτλος της FromSoftware, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το συγγραφέα του Game of Thrones George R.R. Martin.

Από πέρισυ όπου και αρχικά είχε ανακοινωθεί η συνεργασία και οι δύο πλευρες κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε ένα γνωστό insider, ο οποίος είχε δώσει και στο παρελθόν πληροφορίες σχετικά με τη FromSoftware, να διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το νέο τίτλο της.

Ο insider, γνωστός και ως Omni, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες πάνω στο σύμπαν του Elden Ring, υποστηρίζοντας πως η FromSoftware απομακρύνεται από το παραδοσιακό της στιλ για χάρη ενός "open field" game. Και συνεχίζει "Ως κάποιος που δεν είναι μεγάλος υποστηρικτής των open world games, θα μπορούσα να πω πως όσοι είστε στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα πως δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το πως η FromSoftware σχεδιάζει το νέο open world game της και είναι και ο λόγος για τον οποίο το αποκαλούν πλέον open field game".

Διαβάστε περισσότερα για τον επικείμενο τίτλο της FromSoftware και συζητήστε το σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification