Ειδήσεις RPG Fan δημιουργεί την PS1 έκδοση του Cyberpunk 2077

Fan δημιουργεί την PS1 έκδοση του Cyberpunk 2077

Friday, 10 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/35/92/cyberpunk-1997-36-1578686390.jpg
 

Fan δημιουργεί την PS1 έκδοση του Cyberpunk 2077

Μέσα από το Dreams του PS4.

Το τελευταίο demake είναι το Cyberpunk 2077 και φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό ως Playstation 1 τίτλος. 

Δημιουργήθηκε από τον Bearly Regal στο Dreams του PS4. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε πως μπορείτε να διαμορφώσετε το διαμέρισμα σας στο Cyberpunk 1997, πως να έχετε πρόσβαση σε όπλα και πώς να δείτε τα στατιστικά σας. Υπάρχει επίσης ένα market για να αγοράσετε αντικείμενα για health και armor.

Σύμφωνα με τον Bearly Regal χρειάζεται δουλειά ακόμη όμως με την πάροδο του χρόνου θα φτάσει σε στάδιο να μπορούν να το παίξουν χρήστες στο Dreams.

Η Media Molecule ανέφερε μέσα στον Οκτώβριο ότι η αναδημιουργία video games μέσα στο Dreams είναι πολύ καλός τρόπος για την εκμάθηση της δημιουργικής διαδικασίας, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να λαμβάνονται υπ όψιν τα περί νόμου και πνευματικών δικαιωμάτων.

Υπάρχει μια σειρά από όμορφες δημιουργίες μέσα στο Dreams, όπως  η αναδημιουργία του Dead Space, το mini game Spider-Ham και το opening section του Metal Gear Solid.

Διαβάστε το preview του Dreams.

Διαβάστε περισσότερα για το Dreams και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification