• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες

Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες

Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες

Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει multiplayer mode για 100 παίκτες

Όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι battle royale.

Αν και το Call of Duty: Modern Warfare είχε ήδη το Ground War, ένα mode που υποστήριζε 64 παίκτες ταυτόχρονα, η Activision θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με δηλώσεις της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης: "Το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 100 παίκτες ταυτόχρονα σε συγκεκριμένες εμπειρίες που θα είναι διαθέσιμες στις 25 Οκτωβρίου".

Η δήλωση αυτή της Activion παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η χρήση του πληθυντικού υπονοεί την ύπαρξη περισσότερα modes που θα φιλοξενούν 100 παίκτες. Ωστόσο, το γεγονός ότι επιλέχθηκε η λέξη "αναμένεται" σημαίνει ότι αυτά ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του game.

Τον Αύγουστο, ο Joel Emslie της Infinity Ward δήλωσε ότι το Call of Duty: Modern Warfare θα έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει περισσότερους από 100 παίκτες, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. Όπως είχε γράψει και το GameWorld.gr υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο το Modern Warfare να διαθέτει battle royale mode, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς Activision. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο ο νέος τίτλος της σειράς να ακολουθήσει στα χνάρια του Black Ops 4 και να ενσωματώσει ένα mode αντίστοιχο του Blackout. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει δωρεάν DLC maps μετά την κυκλοφορία του ενώ οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πρόσβαση και στο Survival mode στο Spec Ops.

Το Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PS4, PC και Xbox One.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το reboot του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification