The Division 2: Στο Epic Games Store η έκδοση για PC

Hot
The Division 2: Στο Epic Games Store η έκδοση για PC

The Division 2: Στο Epic Games Store η έκδοση για PC

Ubisoft και Epic Games συνεργάζονται για την κυκλοφορία επερχόμενων PC games.

Η Epic Games ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ubisoft μέσω της οποίας τα μελλοντικά PC games της δεύτερης θα κυκλοφορήσουν στο Epic Games Store αντί του Steam.

Όπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατο άρθρο, η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Μάρτιο με την κυκλοφορία του The Division 2. ''Δεν έχουμε πλάνα αυτή την στιγμή για κυκλοφορία του Tom Clancy’s: The Division 2 στο Steam. Οι Ubisoft και Epic Games θα συνεργαστούν για την κυκλοφορία επιπλέον τίτλων στο Epic Games Store, οι οποίοι και θα ανακοινωθούν μέσα στο έτος.'' δήλωσε εκπρόσωπος της Ubisoft.

''Εμπιστευόμαστε την Epic Games για την δημιουργία μιας ομαλής εμπειρίας για τους fans μας, από το pre-order του τίτλου και την διεξαγωγή της Beta μέχρι και την κυκλοφορία του Tom Clancy’s: The Division 2. Η Epic Games συνεχίζει να θέτει τα standards για την βιομηχανία των videogames και το μοντέλο ψηφιακής διανομής third-party τίτλων που διαθέτει είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτών και είναι κάτι που θέλει να υποστηρίξει η Ubisoft.'' Δήλωσε ο αντιπρόεδρος των εταιρικών σχέσεων της Ubisoft, Chris Early.

Το The Division 2 κατοχυρώθηκε στο Steam και βρίσκεται ακόμα στην Steam Database, ωστόσο η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam έχει αφαιρεθεί. Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά και μέσω του Ubisoft storefront.

Το Tom Clancy’s The Division 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το The Division 2δείτε μας να το παίζουμε στην E3 2018 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification