Παίξτε το Half-Life: Alyx χωρίς VR headset μέσω mods

Hot
Παίξτε το Half-Life: Alyx χωρίς VR headset μέσω mods

Παίξτε το Half-Life: Alyx χωρίς VR headset μέσω mods

Νέο mod. Όλο το παιχνίδι playable χωρίς VR headset. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/20 - Mod που σας επιτρέπει να παίξετε χωρίς headset] Μία ομάδα από modders βρήκε τρόπο να παίξει το Half-Life: Alyx χωρίς την ανάγκη VR Headset. Ένα mod στο GitHub που σας δίνει πλέον αυτή την δυνατότητα.

Ήταν σχετικά προφανές ότι το συγκεκριμένο mod αργά η γρήγορα θα έπαιρνε σάρκα και οστά μιας και πολύ γρήγορα το community ανακάλυψε τα console commands που προσέφεραν σε κάποιο βαθμό την συγκεκριμένη δυνατότητα, πλέον και επίσημα όμως υπάρχει mod για αυτή την δουλειά. Το mod χρησιμοποιεί στο έπακρο το προσεγμένο movement του παιχνιδιού και ταυτόχρονα αντιστοιχεί όλα τα κουμπιά που υπάρχουν στο controller του VR, σε κουμπιά πληκτρολογίου.

Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το mod στη σελίδα του στο GitHub, αν και χρήστες που το δοκίμασαν προειδοποιούν ότι το installation θέλει προσοχή και χρειάζεται αρκετή ώρα για να ολοκληρωθεί.

[UPDATE: 4/10/21 - Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα in-game pens] Υπάρχουν κάποια mods που σας επιτρέπουν αν παίζετε το Half-Life: Alyx χωρίς το headset. Ένα από αυτά αναπτύσσεται από τον SoMNst και πρόσφατα δημοσίευσε ένα νέο update σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται το mod.

Πλέον με αυτό το mod από τον SoMNst θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα στυλό. Θα μπορείτε να ζωγραφίζετε με το ποντίκι σας, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω:

Ακόμα, το εν λόγω update θα έχει καλύτερη ανίχνευση συγκρούσεων, βελτιώσεις το UI, custom items, μερικές αλλαγές σε πιο πολύπλοκους γρίφους που δεν θα δούλευαν καλά χωρίς VR και βελτιωμένο in-game menu. Φυσικά, μερικά mechanics και σκηνές χάνουν αρκετά λόγω της “μετάφρασης” αυτής, όπως εκεί που σας ζητάνε να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά. Το mod του SoMNst δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, όμως μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του στο κανάλι του στο YouTube.

Δείτε τα gameplay videos του Half-Life: Alyx.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους λόγους που η Valve επικεντρώθηκε σε prequel για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

[UPDATE 2: 10/4/23 - Νέο mod για να παίξετε χωρίς VR headset] Οι modders της ομάδας GB_2 Development έφτιαξαν ένα νέο mod με το οποίο μπορείτε να παίξετε το Half-Life: Alyx χωρίς VR headset. "Αυτό είναι το μεγαλύτερο upgrade μας και συνεχίζουμε την ανάπτυξη με γρήγορους ρυθμούς. Τώρα μπορείτε να παίξετε όλο το παιχνίδι με Gravity Gloves (σ.σ. χωρίς VR)". 

Κατεβάστε το Half-Life Alyx: No VR mod.

Το mod δεν έχει τελειώσει ακόμη και οι developers δήλωσαν ότι υπάρχουν bugs, οπότε αν συναντήσετε κάποια θα πρέπει να κάνετε reload προηγούμενο save.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification