Το Apex Legends επιστρέφει στο Kings Canyon για το Halloween

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Apex Legends επιστρέφει στο Kings Canyon για το Halloween

Το Apex Legends επιστρέφει στο Kings Canyon για το Halloween

Δείτε τι ετοιμάζει η Respawn.

Το Apex Legends ετοιμάζει special πράγματα με αφορμή το Halloween. Συγκεκριμένα, από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοέμβρη, θα υπάρχει το Fight or Fright event. Το συγκεκριμένο event είναι ειδικά για το Halloween, το οποίο στην Ελλάδα έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία χρόνια. Ας δούμε από τί αποτελείται λοιπόν το Fight or Fright.

Θα δούμε νέα skins, αλλαγές στην εμφάνιση οι οποίες “δένουν” με το θέμα. Επίσης θα υπάρξει ένα νέο game mode με zombies. Τέλος, επιστρέφει ο χάρτης Kings Canyon μόνο που τώρα θα είναι σκοτεινός. Στο Kings Canyon θα λαμβάνει χώρα το zombie mode, Shadowfall όπου εκεί οι παίκτες που πεθαίνουν θα μπαίνουν σε μια ειδική ομάδα, την Shadow Squad. Βέβαια ως zombie, δεν θα έχετε όπλα ή abilities αλλά θα μπορείτε να τρέξετε πιο γρήγορα, να πηδήξετε πiο ψηλά, να σκαρφαλώσετε σε τοίχους και να έχετε δυνατά melee attacks.

Δείτε αναλυτικά όλες τις προσθήκες στο επίσημο site και τους παίκτες που σκοτώνουν αντιπάλους χρησιμοποιώντας...μία τουαλέτα.

Διαβάστε εδώ το review του Apex Legends. Συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification