XIII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
XIII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

XIII remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Νέα περίοδος κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/4/19] Η Microids και η PlayMagic ανακοίνωσαν σήμερα ότι το XIII, το cult-classic cel-shaded shooter της Ubisoft θα κυκλοφορήσει με remake.
Βασισμένο στα πέντε πρώτα τεύχη της σειράς κόμικ, το XIII είναι μια μίξη από story-driven adventure και first-person shooter.

"Στοχεύουμε να φτιάξουμε την καλύτερη περιπέτεια για τους παίκτες και το XIII είναι σίγουρα στην σειρά με την εκδοτική στρατηγική μας’" είχε ο Francois Coulon, επικεφαλής του τμήματος παραγωγής στην εκδότρια εταιρία Microids.

Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την συναρπαστική εταιρία του XIII σε μία νέα γενιά παικτών με τα καλύτερα δυνατά γραφικά και animations. Η PlayMagic θα εκσυγχρονίσει τα γραφικά, τον ήχο και τα animations, παραμένοντας πιστή στο πρωτότυπο ύφος. Τα gameplay mechanics επίσης θα επανεπεξεργαστούν, αλλά θα συμπεριλαμβάνουν το αρχικό πνεύμα του παιχνιδιού.

Μελλοντικά θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το XIII remake. Ενώ είχε αρχικά κυκλοφορήσει για το Xbox, το GameCube και το PlayStation 2 το 2003, πλέον το XIII θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Θα γίνει διαθέσιμο για PC, Mac, PS4, Switch και Xbox One σε retail και ψηφιακή μορφή.

[UPDATE: 9/8/19 - Παράταση στην κυκλοφορία του] Το XIII remake θα κυκλοφορήσει τελικά το 2020. Δεν αναφέρθηκε κάποια ακριβώς ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το XIII remake θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS4, Switch και Xbox One σε retail και ψηφιακή μορφή.

Δείτε ακόμη τα τελευταία νέα για το Borderlands 3 και συζητήστε για το XIII στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification