Call of Duty: Black Ops 4 Collector's Editions

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Call of Duty: Black Ops 4 Collector's Editions

Call of Duty: Black Ops 4 Collector's Editions

Αποκαλύφθηκε η Pro Edition. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Η Activision ανακοίνωσε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις για το Call Of Duty: Black Ops 4. Όλες τους θα έχουν το Black Ops Pass (premium pass) που θα σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά DLC.

Πιο αναλυτικά ακολουθεί το περιεχόμενό τους.

Digital Deluxe Edition
Το παιχνίδι
Το Black Ops Pass που έχει την Classified εμπειρία με τα ζόμπι και τέσσερις επιπλέον αποστολές με ζόμπι
12 multiplayer maps
4 αποκλειστικούς χαρακτήρες Blackout
2.400 Call of Duty Points

Digital Deluxe Enhanced Edition
Περιέχει όλα τα παραπάνω, με την διαφορά ότι θα λάβετε 8.500 Call of Duty Points

Pro Edition
Η physical συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού.
Περιέχει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:
- Το παιχνίδι μέσα σε συλλεκτικό steelbook
- Call of Duty: Black Ops 4 Pop Socket (μπαίνει ως αυτοκόλλητο σε κνητά)
- 10 Specialist Patches
- 3 κάρτες με Art του παιχνιδιού
- 1.100 Call of Duty Points

[UPDATE: 20/7/18 - Αποκαλύφθηκε η Mystery Box Edition] Αποκαλύφθηκε η Mystery Box Edition του Call of Duty: Black Ops 4.

Μέχρι στιγμής, οι deluxe εκδόσεις που είχαμε δει για το τέταρτο Black Ops δεν περιείχαν κάποια φιγούρα ή αντικείμενο. Αυτό φαίνεται να αλλάζει με την ανακοίνωση της Mystery Box Edition που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Comic-Con. Σε αυτήν, βλέπουμε πολλά καλούδια όπως τρεις λιθογραφίες, ένα comic, παζλ 1000 κομματιών, το συλλεκτικό steelbook και άλλα.

Αυτό όμως που την κάνει να διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με κάθε άλλη έκδοση είναι το Mystery Box, ένα πολύ επιβλητικό κουτί με τρομακτικές παρουσίες πάνω του, οι οποίες θυμίζουν zombies και σκελετούς. Το συγκεκριμένο αντικείμενο φωτίζει και βγάζει ήχους, ενώ το περιεχόμενό του θα γεμίζει από όλα τα παραπάνω, συν ορισμένα εμβλήματα και το χαρακτηριστικό season pass. Το σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από τα Zombies Mystery Boxes που θα συναντήσετε εντός του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 24/7/18 – Τρέιλερ για την Mystery Box Edition] Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Twitter ένα μικρό teaser τρέιλερ για να παρουσιάσει το ιδιαίτερο κουτί της Mystery Box Edition.

Δείτε το παρακάτω:

Αυτή η έκδοση θα κοστίζει 200 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 3: 8/9/18 - Black Ops Pro Edition] Η Activision δημοσίευσε στο Twitter της την Call of Duty: Black Ops 4 - Pro Edition.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει το Call of Duty: Black Ops 4, το Black Ops Pass, ένα Steelbook, ένα Pop Socket, 10 Specialist Patches, 3 συλλεκτικές Art Cards, 1100 Call of Duty Points και μία C.O.D.E. Calling Card.

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Battle Royale mode και την απουσία campaign στο Call of Duty: Black Ops 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification