Το Call of Duty: Black Ops 4 χωρίς single-player campaign

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Call of Duty: Black Ops 4 χωρίς single-player campaign

Το Call of Duty: Black Ops 4 χωρίς single-player campaign

Η Treyarch εξηγεί τους λόγους απουσίας του campaign. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/4/18] Σύμφωνα με πηγές του Polygon, το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα περιλαμβάνει single-player campaign.

Επιπλέον, το site Charlie Intel αναφέρει ότι το Black Ops 4 θα ακολουθήσει την μόδα των τελευταίων μηνών και θα παρουσιάσει το δικό του Battle Royale mode, το οποίο αναπτύσσεται ξεχωριστά από την Raven Software. Τις παραπάνω φήμες επιβεβαιώνουν και πηγές του Kotaku.

[UPDATE 17/5/18 - Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι πληροφορίες] Πριν λίγη ώρα διεξήχθη η παρουσίαση του Call of Duty: Black Ops 4 στο κοινό.

Στην παρουσίαση επιβεβαιώθηκε το ότι δεν θα υπάρχει single-player campaign σαν τα προηγούμενα μέρη της σειράς, αλλά αντί αυτού θα περιλαμβάνεται μια σειρά από single player αποστολές οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρο τον καθέναν από τους Specialists του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας κομμάτια της ιστορίας τους και τις σηαντικές τους στιγμές. Οι αποστολές αυτές εκτυλίσσονται χρονικά ανάμεσα στα Black Ops 2 και 3, με μερικούς Specialists από το παρελθόν να επιστρέφουν, όπως οι Ruin, Firebreak και Seraph οι οποίοι έχουν ξανασχεδιαστεί. Μερικοί νέοι Specialists θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους στο Black Ops 4, από τους οποίους έγιναν γνωστοί οι Recon, Crash και Torque.

Η Activision αποκάλυψε επίσης το Battle Royale mode του Black Ops 4 το οποίο θα λέγεται Blackout. Το mode αυτό θα έχει στοιχεία από τα προηγούμενα games της σειράς συμπεριλαμβανομένων όπλων, αντικειμένων και χαρακτήρων όπως οι Hudson, Reznov και Mason. Επιπλέον, στο Blackout θα έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε αεροσκάφη, βάρκες και οχήματα εδάφους.

[UPDATE 2: 21/5/18 - Το νέο Call of Duty "θα αφηγηθεί ιστορίες με διαφορετικό τρόπο"] Το Call of Duty: Black Ops 4 θα αφηγηθεί ορισμένες ενδιαφέρουσες ιστορίες, απλώς δεν θα το κάνει μέσω single-player campaign, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του νέου κεφαλαίου της σειράς, Robert Kostich.
 
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια των αποκαλύψεων σχετικά με τις solo αποστολές του FPS που αναπτύσσει η Treyarch, ο Kostich τόνισε πως η έλλειψη παραδοσιακού campaign δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αλλά και ότι θα υπάρξουν ιστορίες των οποίων η αφήγηση θα γίνει με διαφορετικό τρόπο. Όσον αφορά στο gameplay, παρότι παραδέχθηκε ότι θα ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα της σειράς, επισήμανε ότι θα είναι εξίσου διασκεδαστικό.
 
[UPDATE 3: 31/7/18 - Το πρώτο τρέιλερ] 

Η Activision δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για το Battle Royale mode του Call of Duty: Black Ops 4.

Θα περιλαμβάνει 10 χαρακτήρες, έξι χάρτες και έξι διαφορετικά modes. Όσον αφορά στα όπλα και τον εξοπλισμό, αναμένεται να συναντήσουμε μέχρι και drones που εκρήγνυνται, αλλά και οχυρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

[UPDATE 4: 9/9/18 - Τα Perks του Battle Royale mode] Το GameInformer αποκάλυψε μερικά από τα Perks που θα περιλαμβάνει το Blackout mode του Call of Duty: Black Ops 4. Τα Perks θα λειτουργούν ως προσωρινά buffs που θα σας δίνουν το πάνω χέρι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Θυμίζουμε ότι το Battle Royale mode θα παίζετε με έως 80 παίκτες και στο map θα βρείτε και A.I. zombies.

Μεταξύ άλλων έχουμε τα εξής Perks:

Paranoia
Ακούτε έναν προειδοποιητικό ήχο όταν κάποιος σας στοχεύει

Outlander
Μείωση damage από τον κύκλο και αυξημένη ταχύτητα

Consumer
20% μείωση στον χρόνο για το Heal, το revive των συμπαικτών σας και στην χρήση αντικειμένων

Skulker
Αυξημένη ταχύτητα όταν είστε σε στάση prone ή όταν είστε σκυμμένοι

Stimulant
Επιπλέον 100 HP

Iron Lungs
Κρατάτε περισσότερη ώρα την αναπνοή σας όταν χρησιμοποιείτε sniper ή όταν κολυμπάτε

Looter
Σας επιτρέπει να δείτε ammo, health, weapons και άλλα αντικείμενα μέσα από τοίχους

Dead Silence
Μειώνει τον θόρυβο που κάνετε όταν τρέχετε

[UPDATE 5: 18/9/18 – Οι λόγοι απουσίας του single-player campaign] Ο συνεπικεφαλής της Treyarch Dan Bunting προσπάθησε να δικαιολογήσει την απουσία ενός single-player campaign από το Call of Duty: Black Ops 4.

Μιλώντας στο Game Informer, ο Bunting αναφέρει ότι δεν υπήρξε ποτέ η ιδέα της εισαγωγής ενός story campaign στο Black Ops 4. Τα σχέδια της εταιρείας ήταν εξαρχής το νεότερο μέλος της σειράς να διαθέτει αποκλειστικά και μόνο multiplayer modes, προσθέτει ο design director David Vonderhaar, ο οποίος αναφέρει ότι το Battle Royale mode άλλαξε αρκετά κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού και ότι θέλανε να προσφέρουν μια social εμπειρία, προωθώντας το story μέσω όλων των multiplayer modes, με διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο.

 

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 10/09/2018 00:04
Ωραίο φαινεται το τρέιλερ, αν και κλασικά πλέων Call of Duty χωρίς φουτουριστικο θέμα δεν γινεται. Και παλι ξεφευγουν πολυ!!!! πχ το Looter
Σας επιτρέπει να δείτε ammo, health, weapons και άλλα αντικείμενα μέσα από τοίχους. Σοβαρα !!!! Μεσα απο τοιχους???
#2 Blood Prince (Level 30) 10/09/2018 13:30
Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο το φουτουριστικό θέμα όσο η έλλειψη single player campaign...πάνε να το κάνουν όπως στο Overwatch...τέτ οια παιχνίδια τα απεχθάνομαι...ο πότε...no single player campaign=no call of duty...
Quote:
αλλά αντί αυτού θα περιλαμβάνεται μια σειρά από single player αποστολές
Πάλι καλά.
Notification