Ειδήσεις FPS Quake Champions gameplay videos

Quake Champions gameplay videos

Monday, 12 Jun 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a5/81/dc/quak-champions-gameplay-video-53-1491340331.jpg
 

Quake Champions gameplay videos

Παρουσίαση στην E3 2017. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/4/17] Η Bethesda παρουσίασε ένα gameplay video του Quake Champions με την ονομασία "Raw Gameplay Trailer" και συνολική διάρκεια τα δύο λεπτά.

Κατά την διάρκειά του θα πάρετε μία γεύση από το γρήγορο gameplay που βασίζεται ιδιαίτερα στο άλμα. Θα ακούσετε επίσης το voice acting και θα πάρετε μια γεύση από τον μέχρι τώρα σχεδιασμό του user interaface.

Το δίλεπτο απόσπασμα που θα δείτε αποτελεί ουσιαστικά και το πρώτο ολοκληρωμένο gameplay video του παιχνιδιού με το πως θα μοιάζει η τελική μορφή του, μιας και μέχρι τώρα δεν είχαμε μια σαφή εικόνα του HUD.

[UPDATE: 12/6/17 - E3 2017] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της στην E3 2017, η Bethesda μας έδειξε ένα νέο gameplay video για το Quake Champions που αφορά το Lockbox Arena Trainer.

Δείτε το παρακάτω: 

Το Quake Champions θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2018. Συζητήστε για το Quake Champions στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 KConstantine (Level 12) 05/04/2017 09:09
Το Quake 4 ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς που έπαιξα. Θύμιζε Doom, και το αείμνηστο Unreal Tournament, έχοντας παράλληλα δικά του μοναδικό στοιχεία. Και στο gameplay και στο σενάριο και στο storytelling -οι αξέχαστες σκηνές βασανιστηρίων, ειδικά εκεί που πήγαιναν να σε κάνουν εξωγήινο.
Το συγκεκριμένο τώρα, φαίνεται επίσης καλοφτιαγμένο και βελτιωμένο.

Αυτό που θα μου λείψει και δεν ξέρω αν ξαναυπάρξει κάτι τέτοιο, ήταν η ανεπανάληπτη A.I. του Unreal Tournament. Όταν έπαιζες με bots, ειδικά σε Godlike, έπαιζαν καλύτερα και από έμπειρο παίκτη. Είχαν απαράμιλλα αντανακλαστικά, απρόσμενες στρατηγικές -ξέρουν απέξω κάθε χάρτη και κάνουν πολύ καλή χρήση των medics και τον όπλων- και τον στόχο που περίμενες από μία υπέρτατη τεχνητή νοημοσύνη, που όντως το κάνει πρόκληση. Κάτι τέτοιο περιμένουμε από κάθε fps, που δυστυχώς δεν το υλοποιούνε. Ίσως επαναφέρω αυτήν την συζήτηση σε σχετικό forum topic.

Ανυπομονούμε για το Quake, και ίσως για απάντηση από την beta.
#2 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 09:23
Το περιμένουμε για να ξεκινήσουν τα frags επιτέλους.
Notification