Το Fortnite συνεργάζεται με την το Tik-tok για το νέο Emote Royale Contest

Το Fortnite συνεργάζεται με την το Tik-tok για το νέο Emote Royale Contest

Το Fortnite συνεργάζεται με την το Tik-tok για το νέο Emote Royale Contest

Όποιος κερδίσει θα δει την χορευτική του κίνηση ingame.

Το Fortnite συνεργάζεται με την το Tik-tok για την νέα καμπάνια με θέμα τον χορό.

Το Emote Royale Contest είναι το νέο challenge που ανακοίνωσε η εταιρεία του δημοφιλούς battle royale μαζί με την εταιρεία που δημιούργησε την εφαρμογή του uber. Το σενάριο είναι απλό, βγάλτε βίντεο τον εαυτό σας να κάνει κάποια χορευτική κίνηση, μετά ανεβάστε το στο TikTok χρησιμοποιώντας το hashtag #EmoteRoyaleContest.

Ο νικητής θα αναδειχθεί από την Epic Games και θα δει την χορευτική του κίνηση να εισάγεται ingame στο Fortnite. Επίσης θα λάβει ως επιβράβευση 25,000 V-Bucks και ένα Fortnite VIP giveaway package. Αυτό συμπεριλαμβάνει 2 hoodies, μια τσάντα, ένα battle bus drone, ένα Funko toy, την Fortnite έκδοση του Jenga όπως και μερικά ακόμη έπαθλα.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα επιλεγμένα μουσικά κομμάτια για τον διαγωνισμό που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Οι επίσημοι κανόνες αναφέρουν ότι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να εκτελέσουν original χορευτικές κινήσεις. Αυτή η σημείωση είναι αξιοπρόσεκτη αφού η Epic Games έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν νομικές συγκρούσεις για πνευματικά δικαιώματα πάνω σε emotes χορού.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου και θα τρέχει μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Διαβάστε για το Fortnite Update 11.40 και συζητήστε για το battle royale στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification