O Conan O’Brian επισκέφτηκε τα γραφεία της Kojima Productions

Hot
O Conan O’Brian επισκέφτηκε τα γραφεία της Kojima Productions

O Conan O’Brian επισκέφτηκε τα γραφεία της Kojima Productions

Παρακολούθησε το τρέιλερ του Death Stranding μαζί με τον Kojima.

Η ανυπομονησία και το hype του κόσμου για το επερχόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima που κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου έχει φτάσει στα ύψη.

Έτσι ο Conan O’Brian, παρουσιαστής του late night show CONAN δηλώνει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής ότι είναι φανατικός gamer και παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις. Στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ιαπωνία για γυρίσματα της εκπομπής του, έλαβε μια πρόσκληση στα γραφεία της εταιρία του Hideo Kojima. Ο ίδιος δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος, αφού ο Kojima επέτρεψε στην παραγωγή της εκπομπής να μπει στα γραφεία της εταιρίας και του Kojima, ενώ στην συνεχεία θα παρακολουθούσαν μαζί το trailer του Death Stranding. Ωστόσο η εκπομπή θόλωσε όλες τις οθόνες και τα περισσότερα πλάνα ώστε να μην αποκαλυφθεί οπουδήποτε λεπτομέρεια για το παιχνίδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε στο σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Conan:

O Conan βλέποντας το trailer ρωτά τον Kojima αστειευόμενος: "Τι πάει στραβά με εσένα;". Στην συνεχεία της συζήτησες ο Kojima αποκάλυψε με χιούμορ ότι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Sam Bridges ζήτησε από τον ίδιο να κάνει το σώμα του πιο μυώδες από την πραγματικότητα. Στο τέλος ο Hideo Kojima προσκάλεσε τον Conan να σκανάρει τον εαυτό του ώστε να συμμετέχει μέσα στο παιχνίδι. Ο Conan δέχτηκε και στην συνεχεία έκανε μερικές εκφράσεις ώστε να δημιουργηθεί ο χαρακτήρας του μέσα στο παιχνίδι, όσο πιο ρεαλιστικός γινόταν. Το Death Stranding κυκλοφορεί αποκλειστικά για PS4 στις 9 Νοεμβρίου.

O Hideo Kojima ανακοινώσε την συμμέτοχη του Conan O’Brian στο DS
Οι celebrities δίνουν παίρνουν γίνουν στο επερχόμενο Death Stranding, με αυτή του τηλεπαρουσιαστή Conan O’Brian να ανακοινώνεται μεταξύ σοβαρού και αστείου μέσα από το απόσπασμα της εκπομπής του στην Kojima Productions. Ο δημιουργός του παιχνιδιού Hideo Kojima ανακοινώσε μέσω Twitter ότι ο Conan θα αποτελεί χαρακτήρα του παιχνιδιού τον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να ανακαλύψετε.

Όταν τον βρείτε θα σας αναθέσει μια αποστολή και θα σας δώσει μια στολή καταδύσεων την Sea Otter Suit, που είναι αρκετά σημαντική για την διευκόλυνση σας μέσα στο παιχνίδι. Με αυτή θα μπορείτε να μπείτε μέσα στο νερό και να διασχίζεται ποτάμια για να περάσετε στην απέναντι όχθη. Οι οδηγίες του Conan μέσα στο παιχνίδι θα συνοδεύονται με το κλασσικό ύφος και χιούμορ του παρουσιαστή.

Δείτε τα gameplay videos του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.