Google Stadia First-Party exclusives

Google Stadia First-Party exclusives

Google Stadia First-Party exclusives

Θα καθυστερήσουν οι αποκλειστικές κυκλοφορίες της πλατφόρμας.

Τα exclusive games του Google Stadia φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσουν τελευταία, αφού η εταιρια έθεσε ως προτεραιότητα τις third-party κυκλοφορίες και ύστερα τους second-party τίτλους.

Το Google Stadia κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και έχει ήδη τραβήξει τις εντυπώσεις διότι θα έχει τίτλους από άλλες κονσόλες όπως το Red Dead Redemption 2 και το Assassin's Creed Odyssey. H Google έχει και τα δικά της studio φυσικά, όπου η Jade Raymond (που παλαιότερα εργαζόταν για την Ubisoft) δηλώνει βέβαιη ότι θα υπάρξουν exclusive κυκλοφορίες από την Google.“Δεν θα περάσουν τέσσερα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου exclusive τίτλου και θα υπάρχουν και άλλοι κάθε χρόνο” δήλωσε στο GameIndustry.biz. To μεγαλύτερο ερώτημα είναι μήπως η Google χάσει το ενδιαφέρον της αν το Google Stadia δεν αποδειχθεί επικερδές στην αρχή.

“Παρόλο που η συνολική διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά χρόνια, έχουμε αρκετά exclusive games πάνω στα οποία δουλεύουμε τα οποία θα αποκαλύψουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα features της πλατφόρμας. Για αρχή έχουμε κάποιους indie τίτλους οι οποίοι θα έχουν κάποια αλληλεπίδραση με το YouΤube καθώς επίσης και με τους streamers. Παρόλα αυτά τίποτα από αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, ούτε κατά πόσο θα επιτύχει το cloud-native gaming.” είπε η Raymond. To Google Stadia αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Google Stadia και συζητήστε σχετικά με αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.