To Rocket League αντικαθιστά τα loot boxes και τα keys

Hot
To Rocket League αντικαθιστά τα loot boxes και τα keys

To Rocket League αντικαθιστά τα loot boxes και τα keys

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχικη δημοσίευση: 2/10/19] Μέσα στο καλοκαίρι το Rocket League είχε ανακοινώσει ότι θα αποσύρει τόσο τα loot boxes όσο και τα keys ώστε να δημιουργήσει ένα πιο οικεία περιβάλλον για όλους τους παίκτες.

Μερικά από τα loot boxes χρειάζονταν keys ενώ κάποια αλλά είχαν χρηματικό αντίτιμο για να αποκτηθούν. Ωστόσο η Psyonix, αποφάσισε ότι θέλει να δημιουργήσει ένα πιο δίκαιο σύστημα για όλους τους χρηστές. Έτσι όπως όλα δείχνουν, σύντομα η εταιρία θα μας συστήσει τα item blueprints.

Τα blueprints είναι αντικείμενα που χρησιμεύουν στην κατασκευή ενός αντικειμένου χωρίς καμία επιπλέον βοήθεια. Για να δημιουργήσετε και να αποκτήσετε περισσότερα blueprints θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας τα credits τα οποία θα αποτελέσουν και την νέα μορφή πληρωμών στο παιχνίδι. Όπως όλοι θα καταλάβετε τα credits είναι τα αντικείμενα που θα αντικαταστήσουν τα keys. Παρ΄όλα αυτά οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να τύχουν blueprints και αντικείμενα ως έπαθλα από έναν αγώνα, όμως η κατασκευή τους θα απαιτεί και πάλι την χρήση των credits. Η συγκεκριμένη μορφή χρημάτων μέσα στο παιχνίδι θα χρησιμεύει και για τις αγορές σας στο store. Επιπλέον το μόνο αντικείμενο που θα παραμείνει το ίδιο θα είναι τα Esports Token, αφού θα αποτελούν τον μοναδικό τρόπο υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας παικτών esports.

Η σημαντική  αυτή αλλαγή φιλοσοφίας θα γίνει με update τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όπου τα keys που θα έχετε στην κατοχή σας θα αντικατασταθούν με credits ενώ τα τα crates σε blueprints. Τα συστήματα ανταλλαγής αντικειμένων μεταξύ των παικτών μετά την λήξη του κάθε αγώνα θα παραμείνουν κανονικά και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, όμως οι παίκτες δεν θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν credits και blueprints.

[UPDATE: 21/11/19 - Τελειώνουν από 4 Δεκεμβρίου] Τα loot boxes και τα keys θα αφαιρεθούν από το Rocket League στις 4 Δεκεμβρίου. Θα αντικατασταθούν από Blueprints και Credits.

Όταν το update γίνει διαθέσιμο θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορα in-game αντικείμενα από το Item Shop, το οποίο θα περιέχει βαμμένα αυτοκίνητα, βαμμένα banners, διάφορες ευφάνταστες ρόδες, εκρήξεις σε γκολ και άλλα, τα οποία θα αγοράζονται με credits. Τα keys που θα έχετε στο inventory σας θα μετατραπούν σε 100 credits έκαστο για να κάνετε αγορές.

Διαβάστε το review του Rocket League και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic. 

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Rocket League; Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification