Xbox Project xCloud beta

Hot
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
 
0.0 ()
1
Xbox Project xCloud beta

Xbox Project xCloud beta

Ανακοινώθηκε και ξεκινάει τον Οκτώβριο.

To Project Xcloud της Microsoft είναι μια από τις υπηρεσίες που βρίσκονται καθ’ οδόν και προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη εποχή του gaming. Αν και μέχρι στιγμής η νέα υπηρεσία για cloud gaming στο Xbox έχει παρουσιαστεί μόνο κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες σε live events, πλέον οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να την δοκιμάσουν και μόνοι τους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε μέσω Inside Xbox streaming, το xCloud θα μπει σε φάση Preview σύντομα και θα διατίθεται εντελώς δωρεάν σε όποιον συμμετάσχει σε αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για την δοκιμαστική περίοδο μέσω της σελίδας του Xbox, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά μόνο τους χρήστες από τις ΗΠΑ, την Κορέα και το ΗΒ. Η δοκιμαστική περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ωστόσο οι απαντήσεις στις αιτήσεις θα γίνονται σταδιακά και μετά την έναρξη της. Όπως δήλωσε και η ίδια η αμερικανική εταιρεία: "Περιμένουμε ότι η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες και εάν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να εντάσσουμε περισσότερους περιοδικά".

Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση για το xCloud στο 29:56

Τα τέσσερα games τα οποία θα είναι αρχικά διαθέσιμα είναι τα Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct και Sea of Thieves, όμως αναμένεται να υπάρξουν και περισσότερες προσθήκες. Σε περίπτωση που επιλεγείτε, δεν χρειάζεται να έχετε αυτά τα games και πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται να έχετε καν Xbox. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα smartphone ή tablet με Android 6.0 και Bluetooth 4.0 και ένα χειριστήριο για Xbox One. Όσον αφορά την διάρκεια της φάσης Preview, το μόνο που έχει δήλωσει η Microsoft είναι ότι αυτή θα συνεχιστεί μέχρι οι χρήστες να αναφέρουν σταθερά ότι έχουν μια διασκεδαστική εμπειρία που ανταποκρίνεται στα πρότυπα που έχει θέσει η ίδια. Τέλος, η ίδια ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα τεχνολογία console streaming η οποία θα σας επιτρέπει να παίζετε στην κονσόλα σας μέσω κινητού.

Διαβάστε περισσότερα για το Inside Xbox streaming και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification