Η Sony εξαγόρασε την Insomniac Games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony εξαγόρασε την Insomniac Games

Η Sony εξαγόρασε την Insomniac Games

"Ήταν καιρός να επισημοποιήσουμε την σχέση" δήλωσε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/19] Πέρυσι στην E3 2018 η Microsoft ανακοίνωσε πέντε εταιρείες οι οποίες εντάχθηκαν στα Xbox Studios για να αναπτύξουν console exclusives. Εντύπωση προκάλεσε η Ninja Theory, η οποία έφτιαχνε PlayStation exclusives, αλλά και η εταιρεία ανάπτυξης The Coalition, η οποία έχει στελέχη ακόμα και από το God of War.

Η Sony έρχεται να απαντήσει (αν και με καθυστέρηση) στις παραπάνω εξαγορές. Ανακοίνωσε ότι απέκτησε την Insomniac Games, η οποία είναι γνωστή από το νέο Spider-Man, την σειρά Ratchet & Clank, αλλά και το Sunset Overdrive, μιας και είχε συνεργαστεί και με την Microsoft για Xbox One console exclusives.

Η αγορά αυτή διασφαλίζει από πλευράς Sony ότι η Insomniac θα αναπτύσσει -κατά πάσα πιθανότητα- μόνο PS4 exclusives.

[UPDATE: 20/8/19] Ο Shawn Layden, πρόεδρος της Sony, δήλωσε ότι η Insomniac Games "αγοράστηκε γιατί ταιριάζει άριστα με την Sony. Φέρνει ποιότητα και καινοτομία, δύο πράγματα στα οποία βασιζόμαστε πάντοτε. Υπάρχουν ορισμένες ανεξάρτητες εταιρείες που έχουν πετύχει πολλά πράγματα, όπως είναι η Insomniac Games. Είναι σπάνιες και πιστεύουμε ότι ήταν καιρός να επισημοποιήσουμε την σχέση μας".

Επίσης, ο Layden κατέληξε στο ότι "Η απόκτηση μιας εταιρείας game development τέτοιου βεληνεκούς, είναι ένας τρόπος να συνεχίσει η Sony να δυναμώνει σε καινοτομία και ποιότητα, καθώς θα στηρίζεται στην αφήγηση ιστορίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου οι game developers θα κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα και θα αφηγηθούν ιστορίες που έχουν ως αντίκτυπο τα συναισθήματά και το ενδιαφέρον των gamers. Η Insoniac ταιριάζει άριστα στο παράρτημα που δημιουργήσαμε με την Sony Worldwide Studios, καθώς είναι πρωτοποριακή και άριστη".

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification