Sony, Microsoft, Nintendo και Epic Games θα ζητούν από τους developers τα ποσοστά των loot boxes

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Sony, Microsoft, Nintendo και Epic Games θα ζητούν από τους developers τα ποσοστά των loot boxes

Sony, Microsoft, Nintendo και Epic Games θα ζητούν από τους developers τα ποσοστά των loot boxes

Και η Epic Games στο κόλπο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/8/19] Sony, Microsoft και Nintendo θα ξεκινήσουν πολιτική η οποία θα απαιτεί από τους developers να διευκρινίσουν τις πιθανότητες επιτυχίας των loot boxes τους ως προς τα αντικείμενα που θα κερδίζουν οι χρήστες.

Η νέα αυτή πολιτική θα ξεκινήσει να ισχύει μέχρι τα τέλη του 2020 και θα αφορά το βασικό παιχνίδι, τα updates που θα βγάζει και τα μελλοντικά DLC. Το Entertainment Software Association (ESA) εξέδωσε δελτίο τύπου και ζητάει από τους συνεργάτες του να περάσουν την πολιτική αυτή νωρίτερα από τα τέλη του 2020. Οι publishers αυτοί είναι οι Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda, Bungie, Electronic Arts, Microsoft, Nintendo, Sony, Take-Two, Ubisoft, Warner Bros. και Wizards of the Coast.

Η ESA θέλει τις πληροφορίες αυτές από τις εταιρείες καθώς "τάσσεται υπέρ ενός ανοιχτού διαλόγου με το community των gamers" όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Επίσης, Federal Trade Commission (FTC - Επιτροπή Εμπορίου Αμερικής) έχει σήμερα ένα workshop ενημέρωσης για τα loot boxes.

[UPDATE: 9/8/19 - Η Epic Games μπήκε στην ομάδα] Το Epic Games Store θα ενταχθεί κι αυτό με την σειρά του στην παρέα των PS4, Xbox One και Switch, καθώς η Epic Games συμφωνεί με την απόφαση των Sony, Microsoft και Nintendo για πλήρη διαφάνεια στα ποσοστά των loot boxes.

Η δήλωση από πλευράς Epic Games έγινε στο GamesIndustry. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και την Valve με το Steam να μπαίνει στο γκρουπ.

Δείτε ποιες χώρες έχουν απαγορεύσει τα loot boxes, ποιες πρόκειται να τα απαγορεύσουν και ποιες θεωρούν ότι δεν είναι τζόγος.

Συζητήστε περισσότερα για το θέμα στο forum topic για τις μικροσυναλλαγές.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification