Electronic Arts: "Το Anthem δεν τα πάει και τόσο καλά"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Electronic Arts: "Το Anthem δεν τα πάει και τόσο καλά"

Electronic Arts: "Το Anthem δεν τα πάει και τόσο καλά"

Αλλά η Αμερικάνικη εταιρεία θεωρεί ότι έχει "7-10 χρόνια κύκλο ζωής".

 

Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, αναγνώρισε ότι το Anthem δεν τα πήγε και τόσο καλά, αλλά μας παροτρύνει να μείνουμε σε αυτό.

"Ενώσαμε δύο κατηγορίες παικτών. Αυτούς που θέλουν ένα single-player παιχνίδι της BioWare με ιστορία και εκείνους που έψαχναν ένα Multiplayer Shooter. Μετά θα έπρεπε να γίνει σωστό πάντρεμα αυτών των δύο στοιχείων. Θα έπρεπε να μπορούμε να παίξουμε μαζί κι αυτό δεν πήγε και τόσο καλά.

Κατά τα άλλα το μέλλον της BioWare είναι ασφαλές σύμφωνα με τον Wilson, παρά τις δύο σερί αποτυχίες (σ.σ. προηγήθηκε αυτή του Mass Effect: Andromeda). "Όπως στον Steven Spielberg δεν είναι όλες οι ταινίες επιτυχίες, αυτό ισχύει και στην BioWare. Έχουμε το φανατικό κοινό της BioWare που είναι μαζί μας καιρό. Υπάρχουν και παιδιά σήμερα που είναι 12 ετών και δεν ήταν μαζί μας όταν η BioWare ξεκίνησε να φτιάχνει games και έχουν διαφορετικές προσδοκίες από ένα παιχνίδι της BioWare. Γι' αυτό η εταιρεία θα πρέπει να εξελιχθεί και να δει πόσο ευέλικτη είναι στο brand της. Οι developers της BioWare θα συνεχίσουν να δουλεύουν κάθε μέρα και να ακούνε τους παίκτες, παλιούς και νέους, ώστε να δώσουν το τελικό αποτέλεσμα που τους έχουν υποσχεθεί" πρόσθεσε ο Wilson, ο οποίος εκθείασε στοιχεία του παιχνιδιού όπως "ο κόσμος του, οι χαρακτήρες και οι στολές Javelin, στοιχεία που θα μείνουν για γενιές και θα επιβιώσουν για 7-10 χρόνια που είναι ο κύκλος ζωής τέτοιων games".

Διαβάστε για το marketing του Anthem που ήταν λάθος γιατί η EA βιάστηκε.

 

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification