Rockstar: "Δεν προσλαμβάνουμε γνωστούς ηθοποιούς γιατί είναι εγωιστές"

Hot
Rockstar: "Δεν προσλαμβάνουμε γνωστούς ηθοποιούς γιατί είναι εγωιστές"

Rockstar: "Δεν προσλαμβάνουμε γνωστούς ηθοποιούς γιατί είναι εγωιστές"

Επειδή είχαν διαφωνίες.

H τελευταία φορά που η Rockstar προσέλαβε γνωστούς ηθοποιούς ήταν στο Grand Theft Auto: Vice City.

Έκτοτε δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει γνωστά ονόματα και σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνιδρυτή της Rockstar, Dan Houser αυτό οφείλεται στο ότι είναι ευκολότερο να χρησιμοποιούνται φωνές που δεν γνωρίζουν ήδη οι παίκτες, αλλά επίσης και στο ότι οι γνωστοί ηθοποιοί είναι εγωιστές και φέρνουν προβλήματα στις διαδικασίες παραγωγής. Σύμφωνα με τον Houser (ο οποίος είναι Βρετανός), μια φορά σκηνοθετούσε μια σκηνή του Vice City με τον ηθοποιό Burt Reynolds και όταν οι δυο τους ήρθαν σε μια διαφωνία, ο Reynolds φώναξε "Πάρτε τον Βρετανό απο εδώ". Μια άλλη φορά, ο Houser σκηνοθετούσε μια σκηνή του San Andreas με τον Chuck D και υπήρχαν τόσες αντιπαραθέσεις που ο Houser αναγκάστηκε να φέρει άλλον σκηνοθέτη.

"Δεν φέρνουμε πια μεγάλα ονόματα λόγω του εγωισμού τους", δήλωσε ο Houser. "Όμως, πιο σημαντικό από αυτό είναι το ότι το να βάζουμε άγνωστους και ταλαντούχους ηθοποιούς αποδείχτηκε ότι βοηθάει καλύτερα τους παίκτες να 'ζουν' το εκάστοτε παιχνίδι", προσέθεσε, λέγοντας επίσης ότι αντιθέτως, οι εμπειρίες της εταιρείας με γνωστούς μουσικούς ήταν θετικότατες.

Διαβάστε επίσης για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την σειρά Grand Theft Auto και διαβάστε το review του Grand Theft Auto V για PC και PS4 αντίστοιχα. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification