Απολύσεις στην εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1

Hot
Απολύσεις στην εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1

Απολύσεις στην εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1

Νέο κύμα απολύσεων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/4/18] Η Daybreak Game Company που ανέπτυξε το H1Z1 απέλυσε πολλά άτομα από το προσωπικό της.

Το H1Z1 έχει την φήμη ενός από τα πιο ταλαιπωρημένα games στην ιστορία του Steam αφού τόσο η ανάπτυξή του όσο και η κυκλοφορία του πέρασαν από 40 κύματα. Ακόμα και τώρα που κυκλοφορεί ως free-to-play φαίνεται να μην τελείωσαν τα προβλήματα της εταιρείας που κρύβεται από πίσω, αφού η Daybreak Game Company επιβεβαίωσε πως ένας άγνωστος αριθμός ατόμων του προσωπικού της απολύθηκε.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε για αυτή την απόφαση: “Η Daybreak επιβεβαιώνει πως αναδιοργανώνουμε το εργατικό μας δυναμικό για να διαμορφώσουμε καλύτερα την εταιρεία μας για το μέλλον. Εξαιτίας αυτού, αναγκαστήκαμε να πάρουμε την πάρα πολύ δύσκολη απόφαση να χωριστούμε με μερικούς μας υπαλλήλους από διάφορους κλάδους της εταιρείας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε κάθε άτομο που επηρεάστηκε για να τους παρέχουμε την κατάλληλη βοήθεια. Η Daybreak παραμένει συγκεντρωμένη στην έκδοση και την ανάπτυξη μεγάλων online games και θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στα ήδη υπάρχοντα games και franchises μας”.

[UPDATE: 8/12/18 - Νέο κύμα απολύσεων] Μειώνεται ακόμα περισσότερο το προσωπικό της Daybreak Games.

Σε δηλώσεις της στο Gamasutra, η εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1 αποκάλυψε: “Αλλάζουμε την δομή της εταιρείας ώστε να σιγουρέψουμε πως ο καθένας θα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τα επόμενα χρόνια. Αυτή η προσπάθεια μας ανάγκασε να προβούμε σε αλλαγές με τον οργανισμό μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε όσους επηρεάστηκαν σε αυτή την δύσκολη, για αυτούς, περίοδο. Στοχεύουμε στο να παραμείνουμε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στην υποστήριξη των ήδη κυκλοφορημένων games μας αλλά και στην ανάπτυξη μελλοντικών τίτλων”.

Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο απολύσεων που υπέστησαν άτομα της εταιρείας εντός του 2018, αφού το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο. Τότε περίπου 70 άτομα είχαν χάσει την θέση τους σε αυτή, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσοι έχασαν την δουλειά τους σε αυτό το δεύτερο κύμα απολύσεων. Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι πως λίγο πριν τα Χριστούγεννα ορισμένοι άνθρωποι θα βρεθούν χωρίς δουλειά.

Διαβάστε επίσης το review του H1Z1 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.