To Twitch έθεσε νέους κανόνες για το γυμνό στα livestreams

Hot
To Twitch έθεσε νέους κανόνες για το γυμνό στα livestreams

To Twitch έθεσε νέους κανόνες για το γυμνό στα livestreams

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Το Twitch ανακοίνωσε χθες τους νέους κανόνες του σχετικά με το γυμνό περιεχόμενο, προσθέτοντας κάποιους νέους περιορισμούς καθώς και "παραθυράκια" για συγκεκριμένες περιστάσεις.

Η όλη αναδιάρθρωση των συγκεκριμένων κανόνων έρχεται ως φυσικό επακόλουθο μετά τα παράπονα πολλών streamers και θεατών σχετικά με ανακρίβειες στους παλαιότερους κανόνες που κάποιες φορές οδήγησαν και σε ολιγοήμερα bans. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η streamer/cosplayer Forkgirl, η οποία δέχθηκε δεκαήμερο αποκλεισμό τον Φεβρουάριο παρόλο που κατά την κρίση της δεν παραβίασε κάποιον κανόνα της πλατφόρμας. Στην ανακοίνωση του Twitch περιλαμβάνονται έξι συνολικά εξαιρέσεις στους παλαιότερους κανόνες γυμνότητας ώστε να μην δημιουργηθούν καταστάσεις που στο παρελθόν δημιούργησαν προβλήματα.

Παρόλο που ακόμα απαγορεύεται περιεχόμενο που περιλαμβάνει πλήρες ή μερικό γυμνό και ακάλυπτα γεννητικά όργανα, οπίσθια και ρώγες, οι streamers δεν θα δεχθούν κάποια ποινή αν υπάρξει παραβίαση των παραπάνω αλλά αυτοί βρίσκονται σε παραλίες ή συναυλίες και αν κάνουν body art, real life streaming ή θηλάζουν.

Τελειώνοντας, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι συγκεκριμένοι κανόνες θα ανανεώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της κοινότητας και οι streamers θα πρέπει να μαθαίνουν και να συμμορφώνονται σε τυχόν αλλαγές τους.    

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Φιλανθρωπικό Twitch livestream για τον κορωνοϊό και συζητήστε για την πλατφόρμα στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification