H Epic Games δίνει τον έλεγχο στους developers

H Epic Games δίνει τον έλεγχο στους developers

H Epic Games δίνει τον έλεγχο στους developers

Όσον αφορά τις in-game αγορές.

 

Το Epic Game Store αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση ώστε να προσφέρει περισσότερα έσοδα στους developers και τους publishers, σε σχέση με το Steam.

Συγκείμενα η Epic ανακοίνωσε ότι θα δώσει την δυνατότητα στους developers να έχουν τον πλήρη έλεγχο του συστήματος πληρωμών σε αγορές εντός των παιχνιδιών τους. Ουσιαστικά οι developers μπορούν εφαρμόσουν οποιοδήποτε σύστημα πληρωμών και αγορών θέλουν στο παιχνίδι τους. Σύμφωνα με την αναφορά του Gamasutra, τα games που θα δεχθούν τις αλλαγές, θα χρησιμοποιούν το εγκεκριμένο σύστημα πληρωμών της Epic μέχρι την επισημοποίηση των αλλαγών. Επιπλέον ο διευθύνον σύμβουλος της Epic, Tim Sweeney παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την συγκεκριμένη απόφαση, λέγοντας:

"Στηρίζουμε τους developers, ώστε να διαλέξουν την καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα online stores, in-app συστήματα πληρωμών, online services και μηχανές ανάπτυξης."

Συζητήστε για το Epic Games Store στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification