O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

Στα πρότυπα του Quake.

O John Romero, o developer πίσω από τα πιο γνωστά shooters (Wolfenstein 3D, Doom, Quake), δήλωσε πως στα σχέδια του βρίσκεται ένα νέο first-person shooter στα πρότυπα των Doom και Quake. Σε πρόσφατη συζήτηση στο Reddit, ο Romero ερωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η συνέχεια της σειράς Doom κι αν θα έφτιαχνε ποτέ κάποιον νέο τίτλο σαν το Quake. O ίδιος απάντησε πως του αρέσει το νέο Doom του 2016 και ότι βρίσκεται στα σχέδιά του ένα νέο FPS στο στυλ των Doom/Quake. Τέλος, όταν τον ρώτησαν για το πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτόν τον νέο τίτλο η απάντησή του ήταν πώς θα κυκλοφορήσει όταν αυτός είναι...έτοιμος.

Τον Romero ρώτησαν επίσης και για τον άγνωστο σε αρκετούς τίτλο, Daikatana. Ο ίδιος απάντησε ότι παρόλο που θα του άρεσε να κυκλοφορήσει μία συνέχεια αυτό το τίτλου, ακόμα και 20 χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί κάποιος publisher ο οποίος θα πλήρωνε για sequel η remake του Daikatana.

Διαβάστε τα reviews όλων των Doom. Συζητήστε για το Doom 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification