Security σάπιζαν στο ξύλο cosplayer στο Brazil Game Show επί 40 λεπτά

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Security σάπιζαν στο ξύλο cosplayer στο Brazil Game Show επί 40 λεπτά

Security σάπιζαν στο ξύλο cosplayer στο Brazil Game Show επί 40 λεπτά

Ο Joker βασανίστηκε άγρια με τσιγάρα, ποτά και γροθιές.

 

Κατά την διάρκεια του Brazil Game Show, ένας σεκιουριτάς όχι απλά έσπασε στο ξύλο τον cosplayer Michael Giordano, ο οποίος είχε ντυθεί Joker, αλλά έφερε μαζί του και παρέα μια ντουζίνα συναδέλφους!

Το χρονικό
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit, ο cosplayer ζήτησε να πάει για λίγο έξω να αγοράσει νερό κι έτσι ζήτησε την άδεια του σεκιουριτά, λέγοντάς του ότι θα πιει νερό και ότι θέλε να επιστρέψει. Όταν επέστρεψε όμως, εκεί βρήκε έναν άλλο υπάλληλο security, ο οποίος του είπε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει αν φύγει από το event.

Οι δυο τους άρχισαν να διαφωνούν και ο cosplayer του είπε ότι πήρε άδεια από τον security που είχε μιλήσει πριν από λίγο. Επίσης, έδειξε στον υπάλληλο ασφαλείας το εισιτήριό του. Ο σεκιουριτάς απάντησε με λαβή...κεφαλοκλείδωμα (σαν να προσπαθεί να τον πνίξει) κι εκεί ο cosplayer χτύπησε κατά λάθος το πρόσωπο του υπαλλήλου ασφαλείας στην προσπάθειά του να αμυνθεί. 

Εκεί, ο φρουρός που πίστεψε ότι η κίνηση αυτή έγινε επίτηδες, άρπαξε τον cosplayer, τον έβαλε σε ένα δωμάτιο και εκεί φώναξε άλλους 12 φρουρούς security, οι οποίοι τον βασάνιζαν και τον χτυπούσαν επί 40 λεπτά! Έφυγε με σπασμένα κόκκαλα, μώλωπες στο πρόσωπο, υγρά στο στήθος του από αναψυκτικά των φρουρών, σημάδια από καμένα τσιγάρα και άλλα πράγματα τα οποία θυμίζουν...αιχμαλώτιση σε καιρό πολέμου.

Η απάντηση των διοργανωτών
Οι διοργανωτές εξέδωσαν δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει ότι καταδικάζει τις πράξεις του συγκεκριμένου υπαλλήλου και ότι τερματίστηκε κάθε συνεργασία με την εταιρεία security. Επίσης, διευκρινίζει ότι το Brazil Game Show σέβεται πάνω απ' όλα την υγεία των επισκεπτών του και καταδικάζει κάθε μορφή βίας, αφού κάθε χρόνο φιλοξενεί νεαρά άτομα και οικογένειες με μικρά παιδιά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει γνωστό για το αν ο Michael Giordano Martins Pereira θα υποβάλει μήνυση προς τον υπάλληλο ή/και την εταιρεία του.

Το Brazil Game Show διεξήχθη το διάστημα 10-13 Οκτωβρίου στο Sao Paulo και είναι ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στον κόσμο, αφού συγκεντρώνει πάνω από 300.000 άτομα, αριθμούς δηλαδή που είναι αντίστοιχοι της Ευρωπαϊκής Gamescom. Το event φιλοξένησε φέτος τον δημιουργό του Dark Souls Hidetaka Miyazaki, τον ηθοποιό του GTA V Steven Ogg, τον game designer του DOOM, John Romero και εκπροσώπους των περισσότερων μεγάλων εταιρειών. 

Συζητήστε περισσότερα για το Brazil Game Show στο παρακάτω forum topic. Δείτε επίσης το ρεπορτάζ του Tokyo Game Show, στο οποίο φέτος το GameWorld ήταν το μόνο ελληνικό μέσο που έδωσε το παρόν.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification