O δημιουργός του Cyberpunk 2077 τεστάρει μια αληθινή αλεξίσφαιρη τσάντα

O δημιουργός του Cyberpunk 2077 τεστάρει μια αληθινή αλεξίσφαιρη τσάντα

O δημιουργός του Cyberpunk 2077 τεστάρει μια αληθινή αλεξίσφαιρη τσάντα

Το ίδιο backpack θα υπάρχει και στο παιχνίδι.

Το επερχόμενο Cyberpunk 2077 θα έχει πολλα αντικείμενα με τα οποία θα μπορείτε να οπλιστείτε ώστε να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας και να προστατεύεστε τον χαρακτήρα σας.

Ένα από αυτά τα αντικείμενα θα είναι το bulletproof backpack το οποίο θα σας προστατεύει από τις επιθέσεις των αντιπάλων σας αλλά ταυτόχρονα θα κρατά όλα τα αντικείμενα που έχετε συλλέξει και τα έχετε ανάγκη. Σύμφωνα με κείμενο από το PCGamesN, ο δημιουργός του κόσμου του παιχνιδιού, Mike Pondsmith αποφάσισε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο backpack και στην πραγματική ζωη. Ωστόσο η σκέψη του δεν σταμάτησε εκεί, αφού σύμφωνα με το κείμενο αποφάσισε να τεστάρει τις bulletproof ικανότητες της τσάντας, στο σπίτι του. Ο δημιουργός του παιχνιδιού σε σχετικές δηλώσεις του είπα τα εξής:

"Ναι, έχω ένα αλεξίσφαιρο backpack. Το έχω καθώς, στην συζήτηση μας για αλεξίσφαιρα ρούχα και αξεσουάρ στο Cyberpunk 2007, σκεπτόμουν το βαρος και την χρησιμότητα αυτών των αντικειμένων και αν τελικά ο κόσμος μπορεί να τα παρατηρήσει εύκολα. Έτσι όταν επιστρέψω στο σπίτι θα πάρω ένα αλεξίσφαιρο backpack και θα δοκιμάσω μερικές σφαίρες 9mm πάνω του. Είναι όντως αλεξίσφαιρο; Έχουμε δει τις μετρήσεις αλλά βεβαιωθούμε.

Η συγκεκριμένες δηλώσεις του Pondsmith δείχνουν ότι μάλλον η παραγωγή του παιχνιδιού επηρεάστηκε αρκετά από τον Keanu Reeves και τον ρόλο του ως John Wick. Ωστόσο φαίνεται ότι η ομάδα του δημιουργίας του Cyberpunk 2077 έχει αφιερώσει πολύ χρόνο σε παρόμοιες έρευνες και πειράματα από πράγματα που θα περιέχονται στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με στοιχεία που ήθελαν να αφομοιώσουν από το Cyberpunk 2020.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 16 Απριλίου του 2020.

 

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification