Η Nintendo δεν θα κάνει censor third-party παιχνίδια στο Switch

Hot
Η Nintendo δεν θα κάνει censor third-party παιχνίδια στο Switch

Η Nintendo δεν θα κάνει censor third-party παιχνίδια στο Switch

“Αν οι εταιρίες που έχουν κονσόλες αποφασίζουν αυθαίρετα, η ποικιλομορφία και η αμεροληψία στα game software θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό”.

 

Η Nintendo απάντησε δημόσια στην πρόσφατη αύξηση του censorship στα βιντεοπαιχνίδια, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει σχέδια να κάνει censor σε third-party τίτλους για το Nintendo Switch.

Ο πρόεδρος την Nintendo, Shuntaro Furukawa, πρόσφατα έκανε επίθεση ενάντια στο censorship λέγοντας πως οι ρυθμιστικοί οργανισμοί, όπως το ERSB και ο γονικός έλεγχος, είναι αρκετά για να προστατέψουν τους νεότερους από “ώριμο” περιεχόμενο, και οι εκδότες θα πρέπει να μην λαμβάνουν υπόψιν το censorship στις αποφάσεις τους. Ο Furukawa επίσης δήλωσε το επιπλέον censorship όχι μόνο είναι κακό για τους παίκτες, αλλά “περιορίζει την ποικιλομορφία και την αμεροληψία στο game software.”

 

 

“Η Nintendo, όπως τα third-parties και τα λογισμικά τους, δηλώνουμε τα παιχνίδια μας για μια αντικειμενική αξιολόγηση από third-party οργανισμούς, πριν την κυκλοφορία”, δήλωσε ο Furukawa. “Αν οι εταιρίες που έχουν κονσόλες αποφασίζουν αυθαίρετα, η ποικιλομορφία και η αμεροληψία στα game software θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό.” “Παρέχουμε γονικό έλεγχο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμοστούν όρια.”

Σε αντίθεση με την Sony, η οποία στις αρχές του έτους μίλησε για το πώς θα εφαρμόσει δικούς τις κανόνες για το censorship, η Nintendo δεν έχει σκοπό να κάνει censor παιχνίδια από third-party εταιρίες ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης για την είδηση όπου το Steam απαγορεύει την ανακοίνωση uncensored patches.

Συζητήστε για το Nintendo Switch στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification