Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Koji Igarashi: "Αν μπορούσα να φτιάξω ένα νέο Castlevania θα το έκανα"

Koji Igarashi: "Αν μπορούσα να φτιάξω ένα νέο Castlevania θα το έκανα"

Tuesday, 18 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/72/3a/koji-igarashi-656x369-39-1560888082.jpg
 

Koji Igarashi: "Αν μπορούσα να φτιάξω ένα νέο Castlevania θα το έκανα"

Ο Ιάπωνας θεωρεί ωστόσο το Bloodstained την καλύτερη δουλειά του έως τώρα.

Ο Koji Igarashi, παραγωγός της σειράς Castlevania, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Bloodstained: Ritual of the Night. 

Ωστόσο, σε συνέντευξή του, όταν ερωτήθηκε για το αν θα δούλευε ξανά σε κάποιο Castlevania, ο ίδιος φάνηκε θετικός για επανένωση με την Konami. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Αν είχα την ευκαιρία, θα το έκανα. Το Castlevania είναι ένα από αυτά τα games που θα ήθελα να φτιάξω νέα έκδοση. Είναι ένα παιχνίδι που έχει ισχύ, είναι ενδιαφέρον και πολύ δημοφιλές".

Σχετικά με την τωρινή του δουλειά δήλωσε απλά ότι "Η καλύτερη δουλειά μου είναι αυτή για την οποία δουλεύω τώρα" και ακολούθως πρόσθεσε ότι του αρέσει να φτιάχνει κυρίως games με 2D gameplay, αλλά "είναι μια διασκεδαστική πρόκληση το να δοκιμάζεις διαφορετικά είδη από games".

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Bloodstained.

Δείτε τα gameplay videos του Bloodstained του οποίου voice actor θα είναι ο David Hayter (Solid Snake) και διαβάστε την συνεντευξή μας με τον θρυλικό Koji Igarashi, game designer του Bloodstained και παραγωγό της σειράς Castlevania. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification