Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Angry Birds AR: Isle of Pigs

Angry Birds AR: Isle of Pigs

Tuesday, 26 Mar 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6f/5d/cd/angry-birds-ar-40-1553610534.jpg
 

Angry Birds AR: Isle of Pigs

To δημοφιλές franchise επανέρχεται στο iOS.

Η εταιρία αναπτυξης Rovio Entertainment, ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέου παιχνιδιού με τίτλο Angry Birds AR: Isle of Pigs.

Το σενάριο του παιχνιδιού θα έχει ως βάση το κλασσικό Angry Birds, ενώ θα περιέχει τέσσερεις διαφορετικούς θεματικούς κόσμους. Για αρχή, σύμφωνα πάντα με την Rovio, θα περιέχουν τουλάχιστον σαράντα επίπεδα, στα όποια μπορείτε να γκρεμίσετε τους περίπλοκους πύργους που προστατεύουν τα κλασσικά γουρουνάκια με την χρήση ενός ρόστερ θυμωμένων πτηνών.

Αυτό που κάνει το Isle of Pigs να διαφέρει από τα υπόλοιπα Angry Birds, είναι ότι θα διαδραματίζεται σε 3D επίπεδα, με την χρήση του Apple’s AR Kit. Μέσα από τον συγκεκριμένο εξοπλισμό θα έχετε την δυνατότητα να νιώσετε τον κόσμο του παιχνιδιού, σαν να είναι ο πραγματικός. Επίσης, θα μπορείτε ακόμα να σύρετε με το δάχτυλο σας στην οθόνη και να οπλίσετε την γιγάντια σφεντόνα, ωστόσο αυτό πλέον θα γίνετε από μια First-Person οπτική γωνία. Με την τεχνολογία AR, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε το κάθε επίπεδο σε ακτίνα 360 μοιρών, το οποίο θα σας χρησιμεύει για να αποφύγετε κρυμμένες παγίδες ή να χειρίζεστε αντικείμενα που θα βρίσκονται πίσω από άλλα σε κάποια levels.

Το Αngry Birds AR: Isle of Pigs έρχεται στα τέλη της άνοιξης, θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό iOS, ενώ πρέπει να έχουν την δυνατότητα υποστήριξης AR Kit. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε συσκευές iPhone 6 και ύστερα, iPad 5ης και 6ης γενιας, καθώς και σε όλες τις συσκευές iPad Pro. Προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες ήδη μέσω του App Store.

Διαβάστε περισσότερα για το Angry Birds 2 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification