Το Epic Games Store δεν θα δεχτεί games κακής ποιότητας

Το Epic Games Store δεν θα δεχτεί games κακής ποιότητας

Το Epic Games Store δεν θα δεχτεί games κακής ποιότητας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games μιλάει για έλεγχο των games που διανέμει το Store.

Εδώ και χρόνια, η Valve ζορίστηκε με το θέμα του τι θα έπρεπε να πουλάει και τι όχι στο Steam Store.
Αρχικά, η Valve έκανε τον έλεγχο. Έπειτα, έδωσε την άδεια στους Steam Users να ψηφίζουν για τα games τα οποία θα ήθελαν να δουν στο Steam. Τέλος, τα κατήργησε όλα αυτά και πλέον οποιοσδήποτε πληρώσει 100$ έχει την άδεια να βάλει στο Steam όποιο παιχνίδι θέλει. Αυτό δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην Valve, αφού η ίδια διαδικασία οδήγησε στην καταχώρηση ακατάλληλων games,τα οποία αργότερα αφαιρέθηκαν. Ανεξαρτήτου της μη παρεμβατικής πολιτικής, η Valve έχει όρια στο τι θα διανέμει, τουλάχιστον όταν υπάρχει διαδεδομένη κριτική.

Επί του παρόντος, η Epic Games μοιάζει με το Steam στις πρώτες του μέρες, διαπραγματεύοντας τις κυκλοφορίες του Epic Store παιχνίδι ανά παιχνίδι, αλλά σκοπεύει να ανοίξει το Store πολύ περισσότερο στο μέλλον. Όταν όμως το κάνει, δεν θα ακολουθήσει την ανοιχτή πολιτική της Valve.

epic ceo on pc store moderation

"Η πλευρά της Epic Games, η οποία κάνει εργαλεία όπως τον Unreal Engine διαθέσιμο σε όλους, λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μας για να δημιουργήσετε οτιδήποτε είναι νόμιμο και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να ασκήσουμε βέτο είτε το βρίσκουμε επίμαχο είτε καλόγουστό είτε όχι. Αυτό ισχύει στον Unreal Engine διότι το βλέπουμε σαν το Microsoft Word. Πόσο τρελό θα ήταν αν η άδεια χρήσης του Word έλεγε ότι δεν μπορείς να γράψεις αυτές τις ιδέες στο πρόγραμμα μας; Δεν το κάνουμε αυτό." Είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games.
Όταν πρόκειται όμως για το υλικό που βγάζει στον κόσμο η ίδια η Epic Games μέσω του Epic Games Store, ο Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι η Epic Games θα εφαρμόσει πρότυπα ποιότητας όμοια με αυτά που ένας Κινηματογράφος ίσως εφαρμόσει στις ταινίες που θα προβάλει.
"Θα έχουμε ένα σύστημα που δεν θα δέχεται αρνητικά games. Θα δεχτούμε games καλής ποιότητας, οποιασδήποτε κλίμακας. Θα πάρουμε τα πάντα από μικρά Indie games εώς και μεγάλα games με καλή κριτική και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Ένα GTA game θα μας άρεσε, ωστόσο η Epic Games δεν σκοπεύει να διανέμει Porn games ή Bloatware ή Asset flips, ή οτιδήποτε έχει ως σκοπό να σοκάρει τους παίκτες. Το PC είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα και αν δεν τα διανέμουμε στο Store μας, μπορείτε ακόμη να φτάσετε άμεσα καταναλωτές."
Ακόμη, ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι η πολιτική του Epic Games Store δεν θα μοιάζει με την διαδικασία πιστοποίησης για τις κονσόλες, όσον αφορά την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, αλλά ότι με κάποιο τρόπο θα γνωρίζουν την ποιότητα πριν το προσθέσουν στο Store.

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification