Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Steam: Η Insel Games αφαιρέθηκε γιατί spamαρε το user score

Steam: Η Insel Games αφαιρέθηκε γιατί spamαρε το user score

Wednesday, 14 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d9/55/a4/insel-games-ceo-53-1518618748.jpg
 

Steam: Η Insel Games αφαιρέθηκε γιατί spamαρε το user score

Ο διευθύνων σύμβουλος εκβίασε τους εργαζόμενούς του.

 

Η Valve αφαίρεσε την εταιρεία ανάπτυξης Insel Games από το Steam μαζί με όλα τα games της, διότι οι developers της έκαναν spam θετικό user score στα games της.

Τα Guardians of Ember, Wild Buster: Heroes of Titan και τα υπόλοιπα games της εταιρείας αφαιρέθηκαν από το Steam. Όσοι τα αγοράσατε θα συνεχίσετε να τα έχετε στην κατοχή σας, απλά όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορείτε πλέον να τα αγοράσετε. Η Valve δήλωσε ότι οι developers της εταιρείας έφτιαχναν ψεύτικα Steam accounts και έδιναν θετικά reviews στα παραπάνω games. Η πρακτική είναι συνηθισμένη και εναντιώνεται στους κανόνες του Steam, εξού και ο αποκλεισμός της εταιρείας.

Η Valve εντόπισε τις παραβάσεις από ένα δημοσίευμα στο Reddit, το οποίο μαρτυρούσε ότι ο Patrick Streppel, διευθύνων σύμβουλος της Insel Games, ζήτησε από τους developers του να αγοράσουν το Wild Buster: Heroes of Titan -το πιο πρόσφατο παιχνίδι της εταιρείας- στο Steam και να γράψουν ένα review για αυτό ώστε να βελτιώσουν την βαθμολογία του και πιο συγκεκριμένα απείλησε τους εργαζόμενους ότι αν δεν το κάνουν θα χάσουν την δουλειά τους! Μάλιστα πρόσφερε να τους αποζημιώσει για τον κόπο τους. Το Wild Buster κυκλοφόρησε στο Steam Early Access τον Δεκέμβριο. Τόσο αυτό όσο και το Guardians of Ember είναι Action RPG με isometric κάμερα. ΤοWild Buster έχει πιο μοντέρλο οπλισμό και gameplay μηχανισμούς.

Αμφότερα τα δύο games της Μαλτέζικης εταιρείας ανάπτυξης μπορούν να αγοραστούν από άλλα online καταστήματα.

Δείτε ακόμη τον Βρετανό που δέχθηκε κλήση για παράνομη οδήγηση και κατηγόρησε το Grand Theft Auto.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/02/2018 12:03
Και πολύ καλά τους έκαναν.
#2 TheReaper (Level 21) 15/02/2018 13:22
Τι γελοιότητες είναι αυτές....
Notification