Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η THQ Nordic εξαγόρασε την Koch Media

Η THQ Nordic εξαγόρασε την Koch Media

Wednesday, 14 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/57/43/THQ-Nordic-Logo-94-1518616142.jpg
 

Η THQ Nordic εξαγόρασε την Koch Media

Πληρώνει το ποσό των 121 εκατομμυρίων ευρώ.

Η THQ Nordic συνεχίζει τις αγορές μεγάλων εταιρειών και αυτή τη φορά έστρεψε το βλέμμα της προς την Βαυαρία της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, το 100% των μετοχών της Koch Media πλέον ανήκει στην THQ Nordic. Η εταιρεία έκανε αυτή την αγορά για 121 εκατομμύρια ευρώ και με αυτά τα χρήματα απέκτησε δικαιώματα σε αρκετά γνωστά games και franchises. Για αρχή, η Koch Media έχει την Deep Silver η οποία είναι υπεύθυνη για έναν μεγάλο αριθμό από τίτλους όπως οι σειρές Metro, Dead Island και Saints Row.

Η Deep Silver είναι επίσης publisher σε διάφορους τίτλους όπως για παράδειγμα τον πιο νέο της, το Kingdom Come: Deliverance. Τα Bloodstained: Ritual of the Night και Shenmue 3 είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για το αν θα αλλάξει κάτι στην δομή των εταιρειών λόγω νέου ιδιοκτήτη.

Διαβάστε περισσότερα για την παρουσία της THQ Nordic στην Gamescom 2017 και συζητήστε σχετικά με την εκδήλωση σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification