Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Nintendo: "Το cloud gaming δεν πρόκειται να επικρατήσει μέσα στην δεκαετία"

Nintendo: "Το cloud gaming δεν πρόκειται να επικρατήσει μέσα στην δεκαετία"

Monday, 06 Jan 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/f6/5b/nintendo-cloud-gaming-38-1578310696.jpg
 

Nintendo: "Το cloud gaming δεν πρόκειται να επικρατήσει μέσα στην δεκαετία"

Δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας.

Ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της Nintendo, δήλωσε ότι το cloud gaming δεν πρόκειται να επικρατήσει στην αγορά μέσα σε αυτή τη δεκαετία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ιαπωνικό μέσο Nikkei, δήλωσε: "Είναι πιθανό το cloud gaming να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε 10 χρόνια από τώρα, αλλά στην παρούσα φάση, δεν νομίζω ότι το hardware της κονσόλας θα αντικατασταθεί. Θα μας πάρει καιρό μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα. Επομένως δεν θα έχει νόημα να εστιάσουμε μόνο σε μεθόδους αποκλειστικά σε hardware. Αν το κοινό μας πει ότι μπορούν να παίξουν σε άλλες κονσόλες ή smartphones τότε τελειώσαμε".

Η Nintendo έχει κυκλοφορήσει ορισμένα cloud games για το Nintendo Switch, όπως για παράδειγμα η έκδοση του Assassin’s Creed Odyssey, η οποία είναι αποκλειστική για την Ιαπωνία.

Ο Furukawa πρόσθεσε: "Θέλουμε ο κόσμος να μην μας παρερμηνεύσει και να νομίζει ότι γυρνάμε την πλάτη στις νέες τεχνολογίες. Κάνουμε διαρκώς έρευνα και ανάπτυξη. Οι ομάδες του hardware development αξιολογούν όλα τα είδη των διαθέσιμων νέων τεχνολογιών και συμβουλεύουν τους software developers μας. Αν καθορίσουν ότι μια τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα παιχνίδι, τότε θα την χρησιμοποιήσουμε. Δεν θα αλλάξουμε αυτή τη θεμελιώδη προσέγγισή μας. Σχετικά με το Augmented Reality, αποτελεί σίγουρα έναν από τους τομείς που ενδιαφερόμαστε. Αυτή τη στιγμή αναζητάμε ενδιαφέροντες τρόπους να το χρησιμοποιήσουμε".

Διαβάστε ακόμη το σχετικό άρθρο του πως η Nintendo κερδίζει χρήματα από το Mario Kart. Συζητήστε για την Nintendo στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification