Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η 2K Games έστειλε δύο ντετέκτιβ στο σπίτι YouTuber για διαρροές του Borderlands 3

Η 2K Games έστειλε δύο ντετέκτιβ στο σπίτι YouTuber για διαρροές του Borderlands 3

Friday, 16 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://mail.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/5b/2e/supmatto-borderlands-3-take-two-interactive-23-1565266522.jpg
 

Η 2K Games έστειλε δύο ντετέκτιβ στο σπίτι YouTuber για διαρροές του Borderlands 3

Το κανάλι του δεν υπάρχει πια λόγω copyright strikes από την 2Κ. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 8/8/19] Η 2K Games έστειλε ντετέκτιβ στο σπίτι του YouTuber SupMatto επειδή ο συγκεκριμένος influencer έδωσε online στοιχεία για το Borderlands 3.

Ο SupMatto δημιούργησε το trend #BoycottBorderlands3 στο Twitter, θέλοντας να αναδείξει τα προβλήματα του παιχνιδιού, σύμφωνα με τα leaks που βρήκε. Ως εκ τούτου, δύο ιδιωτικοί ντετέκτιβ πήγαν στο σπίτι του SupMatto και τον ρώτησαν που βρήκε τα στοιχεία για το Borderlands 3 τα οποία και έδωσε online. Ο ίδιος τους είπε ότι δεν τα βρήκε παράνομα. Οι διαρροές γίνονται εδώ και 10 μήνες.

Τα στοιχεία που βρήκε ο SupMatto μάλλον προέρχονται από game testers του παιχνιδιού, δηλαδή εργαζόμενους της 2K Games, οι οποίοι και του τα παρέδωσαν κι αυτό διότι έχουν διαρρεύσει screenshots του παιχνιδιού τα οποία περιέχουν ονόματα από game testers. Ο SupMatto λέει ωστόσο ότι οι διαρροές που έχουν γίνει έχουν ήδη δημοσιευθεί στο Reddit και σε άλλα social media. Η Take-Two, μαμά εταιρεία της 2K Games, επιμένει ότι ο SupMatto έλαβε πρόσβαση σε κρυφές πληροφορίες μέσα από ένα exploit του Twitch που προβάλει κρυφά βίντεο καναλιών.

Η 2K δήλωσε: "Οι πληροφορίες που δείχνει ο SupMatto είναι ημιτελείς και σε κάποιες περιπτώσεις ψευδείς". Πολλά από αυτά τα βίντεο έχουν πλέον διαγραφεί. Επίσης, η 2K Games παρότρυνε το Discord να κλείσει το κανάλι του SupMatto, κάτι που έπραξε, με την αιτιολογία: "Πουλάει, προωθεί ή διανέμει cheats, hacks ή cracked λογαριασμούς". Ο SupMatto κατηγορείται ότι έδινε κρυφά στοιχεία του Borderlands 3 με συνδρομή 5 δολαρίων στο κανάλι του.

Προς το παρόν, μετά από όλα αυτά, ο SupMatto ανακοίνωσε στο παραπάνω βίντεο ότι κάνει διάλειμμα από το κανάλι του και δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει στην κυκλοφορία του Borderlands 3 τον Σεπτέμβριο.

[UPDATE: 16/8/19 - Εξαφανίστηκε το κανάλι του] Το κανάλι του SupMatto δεν υπάρχει πια στο YouTube, λόγω των επανειλημμένων copyright strikes από την 2K Games.

Επιπλέον, κανάλια του SupMatto σε διάφορα social media έχουν επίσης διαγραφεί και ο ίδιος είχε πει σε βίντεό του ότι ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από αυτά μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι όροι χρήσης του YouTube αναφέρουν ότι τα κανάλια που διαγράφονται λόγω copyright strikes μπορούν να ζητήσουν επανεξέταση της υπόθεση. Αν αυτό αποτύχει, τότε ο SupMatto θα πρέπει να χρησιμοποιήσει νομικά μέσα προκειμένου να προσπαθήσει να πάρει πίσω το κανάλι του.

Δείτε τα gameplay videos του Borderlands 3. Συζητήστε περισσότερα για το Borderlands 3 σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification