Battle Royale στο Forza Horizon 4

Hot
Φοίβος Καρκάνης
Battle Royale στο Forza Horizon 4

Battle Royale στο Forza Horizon 4

Το Eliminator Mode θα αποτελείται από 72 παίκτες.

Το Forza Horizon 4 θα έχει ένα νέο multiplayer mode που θα μοιάζει με battle royale.

Το δωρεάν update θα προσθέσει το Eliminator Mode στο οποίο 72 παίκτες οδηγούν σε μία περιοχή η οποία συρρικνώνεται μέχρι να μείνει μόνο ένας. Αυτή η προσθήκη, της σειράς updates Series 17, θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Δεκεμβρίου. To battle royale mode θα λαμβάνει μέρος στην Βρετανία και θα σας δίνει την ευκαιρία να νικάτε άλλους παίκτες σε αγώνες ταχύτητας γεγονός το οποίο θα τους αποκλείει και θα σας δίνει κάποια upgrades για το αυτοκίνητό σας. Η αρένα θα μικραίνει συνεχώς μέχρι να μείνει ένα μόνο αυτοκίνητο που θα ανακηρυχθεί νικητής.

Τα Battle Royale είναι πλέον από τα πιο διάσημα genres εξαιτίας τίτλων όπως το PUBG και το Fortnite και βλέπουμε ότι πλέον υιοθετείτε και από άλλες κυκλοφορίες όπως το Tetris 99 και το Forza Horizon 4 . To τελευταίο ένας open-world τίτλος που διαδραματίζεται στην Βρετανία με έναν μηχανισμό ο οποίος αλλάζει καθημερινά τις συνθήκες του οδοστρώματος.

Διαβάστε περισσότερα για το Forza Horizon 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification