Trackmania Nations Remake

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Trackmania Nations Remake

Trackmania Nations Remake

Το Racing της Ubisoft επιστρέφει στα PC.

H Ubisoft ανακοίνωσε την επιστροφή του TrackMania στους τελικούς του Grand League που διεξήχθησαν στην Λυών, της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα remake του TrackMania Nations που κυκλοφόρησε το 2006.

Το remake θα περιλαμβάνει season campaign και την δυνατότητα επιλογής για νέες πίστες καθημερινά. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε τις δικές σας πίστες με καινούριες επιφάνειες και special blocks. Το παιχνίδι θα δίνει την δυνατότητα συμμετοχής σε online τουρνουά και cups, αφού θα διεξάγονται δύο φορές το χρόνο δύο μεγάλα πρωταθλήματα το Grand League και το Open Grand League.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ από τον Youtuber TM AllBest. Το τρέιλερ παρουσιάζει υλικό του παιχνιδιού από το early alpha stage που βρίσκεται και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Η Ubisoft δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες, αλλά αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες πριν την κυκλοφορία Remake.

Το TrackMania Nations Remake θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για PC. Διαβάστε σχετικά για την ανακοίνωση από την Ubisoft.
Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topicforum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification